Johanna Kajson

En sorg i kroppen

Hello och godkväll från fågelkvittret…

Idag har jag känt mig… sorgsen typ? Vet inte om det är tröttheten från helgens jobb eller om det är midsommarblues för vid midsommar inser jag oftast att hela juni redan gått och får lite sommarpanik för allt jag inte hunnit göra än – för sommaren har ju knappt börjat. I år har jag VERKLIGEN ägnat april och maj åt att få in i hjärnan att för mig blir sommaren slutet på juli till slutet på september för att jag inte ska känna så… Och det har funkat bra men idag undrar jag vad det är för sorg och gråt som känns i venerna liksom? Hade behövt gråta ut men hittar inte triggern för det, haha.

 

 

Hittade den första jordgubben i pallkragen iaf! Och åt upp den själv, mohahahaha. Inget barn som fick smaka här inte men jag köpte hem litervis med jordgubbar däremot, dyrt som attans men är det midsommarvecka så är det och då vill jag äta jordgubbar med mjölk precis varje kväll!

 

Jag åkte ner till stan och besökte Bloom by Blooms nya lilla butik och blev helt kär! Kanske ska sitta där och jobba en dag sen tänker jag… De har lite fika i luckan också och här hade jag GÄRNA haft en möhippa får jag säga! Bubbelhäng i trädgården, göra kransar och inspireras! Vet att man kan boka såna aktiviteter där så det är ett tips – eller typ göra buketter med jobbet eller dörrkransar till jul. Så himla trevligt!

 

Köpte med mig fläderblomssaft hem… Hittar aldrig någon som smakar lika gott som hemmagjord men denna såg lovande ut! Och med tips på hur man kan göra midsommardrinken också – smart ju! Jag ska faktiskt göra egen fläderblomssaft själv i år också för det gjorde mamma till vårt bröllop för 10 år sedan och jag ÄLSKAR hemmagjord fläderblomssaft!! Så det vill jag ha i sommar här hemma!

 

Jag kunde INTE låta bli att köpa hem de vackra tvålarna också till gästhuset och gästtoan, de är som konstverk i sig och sen blev det ett doftljus från Durance också… Köpte alltid dem när vi bodde i Stockholm så det kändes mysigt att ta hem ett sånt, kanske att tända i uterummet?

 

 

Och så hittade jag min bok som de säljer signerad. Så nu har jag någonstans jag kan skicka alla som frågar om den går att köpa signerad!

 

Nu ska jag natta August och sen ska jag göra inköpslistor till midsommar… Tänkte åka till Borstahusen imorgoneftermiddag med barnen för at fira lite för-midsommar med mamma, pappa, syrran och tjejerna så då hinner jag inte handla och fixa då utan tänkte skicka Rickard på det uppdraget! Jordgubbarna plockas på midsommaraftonsmorgon av vår gulliga städerska som så gärna ville göra det för oss. Hur snällt? Nyplockade jordgubbar liksom, kan inte bli lyxigare!

 

Ska hinna göra en krans och baka en tårta också någon gång men det löser sig!

Nu ska jag natta kids

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.