Johanna Kajson

Firar min födelsedag

Hurrraaa!! Jag är 36 åååår!!!

Och jag hade en så fin födelsedag igår, efter frukosten hoppade jag ur denna klänningen:

 

Från Numph

 

Och i denna:

 

Från HM

 

För att promenera ner till havet och ta ett morgondopp – hade inte hunnit ta majdoppet än så det passade ju alldeles utmärkt och min fina vän Louise cyklade snabbt ner och joinade trots mycket på jobbet. Så fint att fånga den stunden!  Och stranden är nystädad från all tång så den är som vackrast just nu…

 

 

 

Sen jobbade jag lite innan jag kollade postlådan och hittade detta från min vän Lotten:

 

 

MUMS! Det enda jag inte gillar är Plopp – tycker ni om Plopp? Jag har liksom aldrig gillat det eller center – fattar inte grejen alls!! JAPP Däremot, mmm!!

 

 

Sen hoppade jag i mina nya skor jag fick av Rickard i födelsedagspresent från Paris (som är de skööönaste jag någonsin ägt) och åkte iväg till Exuviancekliniken för en ansiktsbehandling deluxe med hårbottenmassage och nackmassage utöver allt fix och mys med huden och ÅH så härlig stund det var! Slumrade och hela flödet i ryggmärgsvätskan kändes som det balanserades. Den mest perfekt födelsedagspresenten till mig själv!!

 

Sen vankades det kalas så jag hämtade barnen och hade bjudit in min familj på våffelkalas och poolparty här hemma. Solen försvann så vi fick sitta inne men det gjorde inget!

 

 

Och mamma hade bakat glutenfria mandeltårtan som är så god och vi spelade spel och hade oss. En supermysig eftermiddag och kväll!

 

 

Och jag fick såklart presenter… Sånt jag önskat mig till trädgården, helt perfekt!! Och av syrran fick jag att vi ska rida irslandshästa på Österlen i sommar – HUR KUL?!

 

Somnade myyykcet nöjt igårkväll efter att jag hade nattat och varit ute i trädgården och sprutat någon magisk blandning på alla rosor och en gödning på jordgubbarna. Börjar sakta känna att jag hunnit i fas där ute… Dahliorna är planterade, pallkragarna flyttade och vända och denna veckan är uterummet äntligen klart. SÅ SKÖNT! (Inomhus är det däremot kaos i varenda förråd, garderob och hörn men så får det vara – jag hinner inte och orkar inte komma ikapp där och det är så sjukt intensiva veckor nu fram till augusti typ… Försöker att inte må dåligt över kaoshögarna utan placerar dem där jag inte ser dem fööör mycket….)

 

Idag däremot – tillbaka till normalt läge och fullt ös på jobbet med coaching, GWA och bröllopsplanering! Och ett supermysigt samarbete med Landskrona Stad jag ska göra nästa månad.

 

Tacksam tacksam tacksam!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Berätta gärna mer om den magiska blandningen för dina rosor 😉 Mina får bara massa sjukdomar på bladen hela tiden 😢