Johanna Kajson

En tom låda som present

 

Hello från ett annat skrivbord, nämligen matbordet som ibland också får agera arbetsplats för mig!

 

 

Igår var en instensiv dag på jobbet, lååånga mentorsamtal med inspirerande elever som satsar och vågar mot sin dröm Heja! Och så byggare i hela trädgården på det, haha… Sen hade jag ett låååååångt möte med ett location jag har bröllop på i sommar som varit ruskigt struliga senaste året – jag har haft SÅ ont i magen och ångest över hur detta ska gå och lagt in säkert 50 obetalada arbetstimmar på allt strul de orsakat men nu känns det ÄNTLIGEN bra!! En riktig klippa är anställd på plats och det här kommer bli succé! PHUUU

 

 

Jag har plockat in lite tulpaner från trädgården – mina står så OTROLIGT ståtligt i rabatterna nu!! Älskar det och vet aldrig om jag ska unna mig att plocka in eller om de ska få stå där så prydligt för alla som går förbi att se, haha.

 

 

Igår hade jag egenmys med den här filuren när mormor tog med Charles på hans golfträning… Vi badade i varma poolen tillsammans, hoppade i sängen, lekte med duplo och han ville ALDRIG gå och lägga sig eller ens kolla på TV och varva ner. Han protesterade till och med i sängen vid 20:40 när han om och om igen sa att han inte ville sova men till slut somnade mitt i en mening. Sen sov vi faktiskt själva inatt och det var URMYSIGT. Min gosiga lilla älskling.

 

Idag sitter jag med mer bröllopsjobb, ett inställt träningspass och en stress i baken för jag ska sluta tidigare idag och dra in till Malmö för att fira min vän Nea som fyllt 35 – hurra – och vi är några vänner som planerat en firar-kväll för henne i smyg… Tanken var att det skulle vara en hel surprise men hon fick ett schema som om hon skulle jobba kväll idag så vi fick berätta för henne att vi skulle fira henne – men inte var och hur. Det gjorde vi med ett kul kalasbud på hennes födelsedag förra veckan och idag blir det alltså mys att få fira ikväll.

 

 

Älskar ju att fira! Här firade vi mammas 65årsdag och hon visste inte heller vad som skulle hända. Det blev champagne och fördrink hemma hos dem på altanen och presenter innan en stortaxi hämtade upp hela familjen och körde oss till BarBistro för ostron och middag innan vi alla sov över där hemma för att vi vuxna skulle kunna få lite samtal när barnen väl somnat. Det var en fin-fin kväll det med! Och jag och syrran gav henne 10 maj i födelsedagspresent:

 

 

Eller presenter – i varje låda stod det vad vi skulle hitta på vid olika klockslag från morgon till kväll och tanken var en hälsodag för vår starka, fantastiska 65åring!! Med frukost och kallbad på kallis, mellis, personlig pilatesträning med egen PT och sen vinlunch innan shopping med världens bästa stylist – min syster – på stan. Nu var vi lite krassliga i tisdags så vi delade upp firandet och körde bara shopping, middagen och sen Maria Boreliusföreläsningen på kvällen så får vi köra förmiddagen en annan dag men det var en uppskattad present så jag tipsar er med om att ge bort tomma låder med klockslag och upplevelser.

 

Har ni fredagsfeeling?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.