Johanna Kajson

Förundran under ett rosa fluff

Hello från skrivbordet och dagens mötesrace, idag sitter jag i kurs3 mentorsamtal hela dagen och de är 2 timmar långa styck så det tar sin lilla tid men är så OTROLIGT roliga för det handlar om entreprenörsskap, prissättning, att få igång sitt bolag, marknadsföring osv och jag är så stolt över varenda elev som går Great Weddings Academy!!

 

 

En elev kommer till och med hem hit idag så vi kör live vilket aldrig hänt så det ska bli spännande att testa!

 

Kolla fluffet på Charles skola imorse, detta trädet är så tätt i sina magiska rosa blomning och jag kände förundran  när jag ställde mig under det och njöt!

 

 

Allt är så vackert så det nästa gör ont ute nu tycker jag men jag längtar efter liiiite mer värme får jag erkänna… Maj brukar vara varmare och man går barbent och känner sommaren på väg men jag fryser mest hela tiden när jag går ut tycker jag.. Kanske är bra iofs nu när vi inte kom igång och badade i poolen så tidigt som jag hade önskat och hoppats på, haha!

 

 

Idag ska jag däremot se till att bada i mammas och pappas varma pool, min kropp behöver det känner jag och jag med och det blir väl ett toppen-unn som dagens födelsedagsveckagrej!! Igår var mamma och pappa här och återställde grejer i trädgården som byggarna förstört och det var världens bästa present. 4 timmar höll de på och gräva och fixa här hemma! Blev sååå himla glad!!

Ikväll hoppas jag dock på att plantera ut mina dahlior i krukor, gud så spännande det ska bli att försöka få till en meter höga, maffiga dahliabuskar i krukor istället, jag hoppas på att få till en riktigt levande miljö här på baksidan men försöker vara självsnäll och tänka att det är första året så det är liksom ett test. Det är okej om hälften misslyckas!

 

Hoppas ni har en fin torsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.