Johanna Kajson

FRIYAY!

Innehåller annonslänkar

Glad FREEEDAAAG!! Jag gör en fyrverkerihälsning för första fredagen på läääänge och känner äntligen lite pirr i magen igen… FÖR FREDAG! För sol!! För champagnen jag ska dricka senare idag när vi äntligen ska fira mamma som fyllt 65 år!! HURRA! För att Charles är i skolan och jag har jobbdag… För att jag ska sminka mig och klä mig i klänning sen… För allt jobb jag fått gjort och alla stora beslut jag tagit. DUNDERFREDAG på G ju!!

Och – jag sprang på att det var ”flash deal” på allt från & other stories så jag passar på att tipsa er om vad jag spanade in för nu är det ju galet billigt!! Först ut tre HELT PERFEKT tröja – ahhh jag vill ha alla tre!! Siktar på den beige denna gången eftersom jag har många blå och rosa men vet att ni brukar älska mina i färg så här har ni dundertipsen:

 

Den ljusblå för ynka 160kr – skynda att fynda säger jag bara!

 

Denna rosa var ju heeelt ljuvlig – tänk med ett par vita jeans i sommar? Den där tröjan du slänger över på stranden när ni stannade kvar till kvällen eller en mysig middag i trädgården. En den där regniga sommardagen när du ska gå runt på Båstads gator och ändå vill känna dig chic.

 

 

 

 

Okej, okej!!!! 60% rabatt på denna fluffiga, ljuvliga tröja nu, ahhha. FÅR Jag köpa fler beige tröjor? Denna var ju heeelt perfekt??

 

 

 

Sen såg jag denna klänningen, sån man älskar och kan använda till fest och en AW – under 400 spänn nu på extrarean. Tips!

 

 

Och denna skjortjackan i den perfekta ljusa sommarvita beige. 63% rea, den hade gärna fått hänga i min garderob:

 

 

 

Och till sist, ni är många som älskar min beige keps jag alltid har, här ha ni en för 130 spänn ni kan köpa själva!

 

Gud vad kul det är att spana vår och sommarshopping – hade helt kommit av mig med det! Hoppas ni gillar och tack för att ni påminde mig!!

 

Nu tar jag sats för lunchträningen på bootcamp. Andra passet för veckan och bara att bränna av det efter all sjukdom så jag kan börja bygga mig stark igen!

 

GLAD FREDAG!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.