Johanna Kajson

Dejtnight i Stockholm

Well helllo från hotellsängen här på hotell Kung Carl där jag fick ett så hiiiimla fint rum med balkong ut mot Stureplan! Gud så härligt att checka in här och sätta mig i sängen och jobba undan en hög med mail och bröllopsjobb med denna vyn!

 

Här ska jag bo inatt men låt oss backa bandet till igår när jag landade i Stockholm och tog mig raka vägen ut till en herrgård utanför stan för att ha möten inför sommarens bröllop där. Det kom tältfirma som skulle mäta och räkna och ge förslag, dekorbolag som skulle stämma av och sen var det synkning med restaurangchefen på plats och till slut kom ett av brudparen för att ha provsmakning med kocken. Det var intensiva med givande timmar innan jag tog mig in till stan vid 18-tiden för att checka in på Haymarket och sen ta en voi ner till Sankt Eriksplan och våra gamla kvarter…

 

 

 

 

Det är så känslosamt varje gång jag åker förbi våra gamla lägenheter…. stället där vi gjorde IVF… stället där jag hade min barnmorska när jag var gravid med Charles… Stället jag satt på när jag hade värkar och åt pasta, haha. Vi var tvungna att gå in på vår lilla Ica i Vasastan och gå runt bara för att känna pirret och se där – det var samma kassörska som jobbade kvar fortfarande – så fint! Vi bodde ju i Stockholm i 8 år – de åren när vi verkligen växte upp och växte ihop. Gick från unga vuxna till vuxna. Förlovade oss, gifte oss och kämpade för att bli fler i familjen. Det ÄR speciellt att komma tillbaka! Varje gång!

 

Så vi satte oss på Rörstrandsgatan precis ovanför vår gamla älskade gata och tog ett glas och skålade och mindes livet här. För TÄNK att vi liksom hade ett helt liv här med vänner och gym och matbutiker (man saknar ju att ha Cajsa Warg runt hörnet liksom!!) och att vart vi än rörde oss i Vasastan så kände vi folk. Så som vi har det i Höllviken nu. Det är otroligt egentligen… Och att vi dessutom bodde grannar med min syster – sån OTROLIG lyx i det skedet i livet ju. Så tacksam för de åren!

 

Sen voiade vi upp till Tennstopet och fortsatte dejten innan vi till slut spatserade runt hörnan till restaurangen ALLA pratar om – Lilla Ego… Vi hade bord sent så vi hann med mycket på vår dejtnight denna tisdagen minsann! Och vi pratade om så roliga grejer och hade så härlig energi hela kvällen, fy tusan vilken pirr-injektion det är att dejta i Stockholm!

 

Jag körde den här lilla svarta och barbent faktiskt med höga pumps och det var ju himlans synd att jag inte fick till en bild på när jag swishade genom stan på min voi barbent i klackar i Stockholmsnatten, men kul hade vi!!! Och allt var sååå himla gott!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.