Johanna Kajson

En helg i Småland

Hej från bilen på väg hem från Småland. Vi har haft en fantastiskt mysig helg hos Rickards familj och solen har strålat konstant och man har kunnat skippa jackan. Vilken start på våren!

 

I fredags hade vi pizzaparty allihopa (9 vuxna, 5 barn och 2 hundar är vi ju) och barnen orkade leka till tio på kvällen. August orkade tack vare att han hade sovit två timmar i bilen på vägen upp…

Sen började lördag med att alla sågs i en gympasal för hopp och lek (eller spring i benen hette det nog) och sen hängde vi hos syrrans hus i skogen och spelade tennis och fikade i solen.

 

Lite lunch och tårta för att fira farmor som fyller år i veckan och sen drog vi iväg och spelade discobowling innan vår familj överraskade svärföräldrarna med att ha bokat restaurang på en restaurang som heter ”Sjön” som ligger just vid sjön i stan med magisk solnedgång.

 

Och idag har vi gått Pokémonjakt, spelar fotboll, pingis och boule och jag har fått masssge av svärmor (lyx!!) och så har vi hängt i brorsans hus och lekt lite också. Intensiva dagar men så härligt att se alla kusinerna leka loss och hinna prata ikapp här och där.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.