Johanna Kajson

Fredag i karantänen

FREEEDAG!!!

Inte orkat göra någon fredagsfyrverkerihälsning men ska göra en försiktig sen när alvedonen kickat in och tagit bort lite nack- och huvudvärk… MEN – fredag är det iaf och hoppas på en mysig fredagsfamilj här hemma i karantänen med mys, Talang och popcorn! August har blivit SÅ förkyld med täppt näsa och jag har fortfarande inte fått mitt pcr-svar. Huvudvärken sitter i och känslan av att det är svårt att hålla uppe huvudet men ledvärken känns bättre idag får jag säga…

 

 

August tog en bild på mig precis med sin padda ”jag ska bilda dig mamma”.

 

 

Charles är ju ute ur karantänen så han är i skolan och det är mest jag och August som tar oss igenom dagarna här hemma medan Rickard jobbar ute i lilla huset… Rickard känner fortfarande inga symptom och mår prima märkligt nog. Jag hoppas vi tar oss ut i friska luften en liten sväng idag, inte lämnat huset på hela veckan och någon jäkla gång hoppas jag att kroppen orkar med en lite promenad som start iaf… Men idag är målet bara att komma ut i trädgården och få frisk luft en kort sväng. August AVSKYR att klä på sig och gå ut – han avskyr att frysa och vara utomhus så det är en kamp att få med honom på att gå ut och jag måste klura ut en lämplig muta om det ska gå helt enkelt. Eller så får Rickard ta kampen medan jag går ut i förväg. UT ska jag iaf.

 

Jag tror det får bli glutenfria våfflor till middag ikväll. Jag har en beställning från Mathem som kommer i eftermiddag och även en blomsterbeställning från Bloom by Bloom för jag ville ha lite nya, härliga blommor här hemma i karantänen som livar upp. Tyvärr kan man inte beställa hämtmat hem i hit i Höllviken, TÄNK att bo där man kan beställa på Foodora – vilken dröm!!! Inte ens en pizza kan man få hemkört här, haha.

 

Och med den insikten önskar jag er GLAD FREDAG och hoppas ni mår bra oavsett om ni är i karantän eller inte.

 

Kärlek!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Nu vet jag inte var i Höllviken du bor, men jag har precis upptäckt, under vår egen karantän, att La Diva pizzeria (gamla santa lucia) har hemkörning i Höllviken. Har dock inte ätit pizzan där så vågar inte svara för hur den är! Krya på er!