Johanna Kajson

Tillbaka till skolbänken

Hej från bilen och parkeringen i Malmö!

Jag körde tidigt hemifrån för det har varit kaos i Malmö för den här förintelsekonferensen som spärrat av halva stan men jag hade tur och kunde köra smidigt hela vägen fram och hitta parkering mitt på stortorget! Här ligger utbildningskontoret där jag påbörjar min fördjupning i coachning idag och jag siktar på att lära mig coacha par och grupper också vilket ska bli så himla spännande!!

Jag är ju diplomerad coach enligt nationella ICF och jag siktar på att bli certifierad också så det är den vidareutbildningen jag påbörjar idag. Ska jag vara helt ärligt känns det läskigt att sätta mig ”live” i skolbänken och orka vara i socialt utrymme 9-17 men även att öva på att coacha live för jag har bara gjort det digitalt hitintills…

Och det var därför jag valde live-utbildningen istället för online för hur ska jag lära mig om jag tar enkla vägen och går även nästa steg digitalt? Jag måste ju känna på att coacha live för att se om det är något för mig i framtiden..

På vägen hit lyssnade jag på We Are Influencers där LaLinda intervjuade Vanja Wikström som är en av mina stora favoriter bland bloggar – otroligt intressant avsnitt och jag ska lyssna på resten på vägen hem… Vanjas sambo Niklas har ju den fruktansvärda – och osynliga – sjukdomen ME och de berättar mer om hur deras liv är kring sjukdomen.

Det är som med endometrios – att man inte har ett svar för hur man ska äta, träna, sova och leva utan man måste forska sig fram till sin egen väg och det är ju så himla hopplöst emellanåt minst sagt och man kan känna sig så ensam… Jag hejar på Vanja och Niklas som fortsätter kämpa sig framåt för att hitta sin väg, de är fantastiska på att tänka positivt och hitta vardagsglädjen i det liv man blivit serverad.

Okej – nu SKOLBÄNKEN!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.