Johanna Kajson

Hur lägger man en bröllopsbudget?

I betalt samarbete med The wineagency och Rotari

 

ÄNTLIGEN dags för avsnitt 2 i min IGTV-serie om ”Skapa ditt drömbröllop” som jag gör i samarbete med Rotari och i detta avsnittet snackar vi budget! Ni hittar avsnittet här på min instagram under IGTV-fliken och där finns också avsnitt ett såklart om ni har missat det. Jag är så himla glad att kunna bjuda på bröllopsinspiration hela hösten och våren och att just Rotari som är min personlig favorit när det kommer till mousserande ville vara med och ge er dessa avsnitt.

 

 

Rotari är ju ett hantverksmässigt mousserande vin från Italien som görs enligt metodo classico, vilket är samma metod som de franska lite dyrare bubblorna… Vinet lagras i minst 36 månader innan det slutligen når butiken och det är ju låååång tid i jämförelse med tillexempel italienska prosecco som lagras 3 månade… Har man smakat Rotari så vet man att det är den tiden som krävs för att man ska uppnå den här komplexa smaken som Rotari har. Trots allt detta arbete så kostar ändå en flaska inte så mycket – sån prisvärd lyx ju!

 

 

Men nu till avsnittet som ju alltså handlar om BUDGET och i avsnittet så svarar jag på frågor som

  • Hur ska man tänka när man räknar ut sin budget
  • Hur kan man bygga en lista, excell eller liknande för att enkelt räkna ut sin budget och även följa upp den
  • Hur tar man reda på vad saker kostar
  • Hur förhandlar man bröllopsleverantörer
  • Varför kostar bröllopsleverantörer så mycket mer än när det är till andra tillställningar
  • Vad ska ingå i en budget

och såklart mycket mer! När jag pratar om budget i avsnittet så nämner jag bland annat att man enkelt kan göra sin egen exxcell för att hålla koll på budgeten och jag tänkte att jag passar på att visa här ett litet utdrag av hur den kan se ut:

 

 

Och så vidare tills allt ni vill ha med på just er lista finns med under ”aktivitet”…

 

 

Nu hoppas jag ni får alla svar ni önskar i veckans avsnitt av ”Skapa ditt drömbröllop” på IGTV och är peppade på nästa avsnitt som släpps i november och då ska vi prata dekor och blommor, en stor favorit till många!!

 

Vi ses på IGTV!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.