Johanna Kajson

La Môme i Cannes

Heeeeej från CANNES!!

Det känns ju sjukt overkligt att vara här men igårmorse tog jag alltså på mig min randiga tröja och flög från Kastrup till Frankrike med touch down i favoritstaden Cannes… Jag och Rickard har ju varit här många gånger men våra vänner Louise och Kristian som vi reser med har tydligt aldrig varit just här så det ska bli kul att visa dem våra favoritdelar…

 

 

Väl framme checkade vi in och denna reseoutfitten kändes snabbt för varm så jag bytte om till något som kändes lite svalare… En ny klänning jag fick i present av bästa Mia och så tog vi oss ut på stan för en härlig lunch och lite shopping eftersom vädret var mulet… Vi hittade ”Jojo´s Dough” på vägen vilket alla tyckte var kul eftersom vissa kallar mig Jojo och Rickard köpte faktiskt en kaka där inne som var smarrig.

 

 

Det blev nästan ingen shopping till vår besvikelse – jag var såå nära att köpa dessa vintage örhängena men de var ganska tunga så jag tvekade och får klura vidare… Istället delade vi en flaska rosé och pratade om högt och lågt. Feminism, jämställdhet, boken ”Brev till mannen”, politik och ja  – vi betade av det mesta som man kan ta en diskussion kring igår tror jag, haha. Det är verkligen högt i tak bland oss fyra och det finns inget samtalsämne som vi skippar vilket är härligt. Lite som med en trygg familj.

 

 

Efter ett spöregn passade vi på att ta ett kvällsdopp i havet innan duschen och piffandet för den efterlängtade middagen på La Môme, en fantastiskt mysig gränd med denna restaurang med superservice och god mat. Vi hade en toppenkväll!

 

Och vips så var det fredag och vi vaknade upp till ett soligt Cannes där vi tagit en morgonpromenad och käkat frukost och nu ska vi ner och hitta en sunbed att VILA i (eller ja, vissa av oss ska jobba från den men det är ju väldigt vilosam miljö att jobba i, haha) och sola och bada hela dagen. Jag och Louise har köpt engelska skvallertidningar och jag ska hinna lyssna på något sommarprat och slumra tänkte jag.

 

Det blir en fin-fin fredag det här!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.