Johanna Kajson

Alltid osminkar på väg

 

Hej hopp från en kladdig men fuktgivande ansiktsmask och ögonpads i bilen – så här gör jag ibland när jag ska dra iväg tidigt på morgonen och hellre sminkar mig när jag kommer fram och morgontröttheten lagt sig lite… Då kan jag köra bil i fuktmask och sminka mig på plats istället, smart va?

 

 

När jag flyger tidigt till Stockholm – eller när jag FLÖG tidigt till Stockholm förr ska jag kanske säga… Då brukade jag skippa fuktmasken för den måste man tvätta av men jag åkte alltid osminkad hemifrån och sminkade mig på toaletten på flygplatsen, haha. Sömn går alltid först för att stilla min huvudvärk. Hur som, imorse så skulle jag och August iväg till läkaren för 3års-kontrollen och den bokades in lite i sista sekund igår av vår BVC-sköterska så det gällde att kasta om i schemat och ta sats för han VÄGRADE ju göra något alls på 2,5årskontrollen, haha. Idag var han också blyg och vägrade säga ett ord men vi lyckades väga och mäta honom och lyssna på lungor och hjärta och ÄNTLIGEN är blåsljudet på hjärtat helt borta – hurra!

Sen har jag jobbat med ett superkul samarbete och fotat och filmart och redigerat en massa och så har jag spelat lunchpadel och planerat för ett event i höst med en annan eventbyrå som finns här nere på Näset. Sportmöten for the win!

Nu ska jag sticka och hämta killarna, det blir 3st som följer med hem idag och jag har lovat att laga korv stroganoff på Charles beställning…  Jag hoppas på att sno åt mig 15 minuters yogatid ikväll också eftersom det bara INTE gick ihop imorse… Men ryggen är mör och hade gärna fått stretchas ordentligt…

 

Hoppas ni har en fin tsidag!!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.