Johanna Kajson

Bröllopsfredag

Hörde jag FREEEDAAAG???

Och någon slags extrem sommarvärme igen så i eftermiddag ska vi ha poolparty AW hemma hos mamma och pappa, det blir superhärligt! Jag har lyckats att skippa mobilen med mail och instagram och jobb för fermte morgonen i rad och istället haft fokus på barnen och mig själv in my mind och väckt mig själv med citronvatten och mysiga kramar och ett lugnt yogapass när dem väl åkt till skolan. 10-15 minuter med fokus på rygg och nacke har jag kört denna veckan och det har gjort SÅN skillnad. Jag har även skippat kolla mailen sista timmen innan jag går och lägger mig, svår vana att sluta med detta både morgon och kväll men nu har jag lyckats 5 dagar i sträck och jag är SÅ stolt och glad över mig själv som gjort denna förändringen och investeringen i mitt eget välmående.

Det har dessutom resulterat att jag faktiskt presterar bättre på jobbet tycker jag otroligt nog. Jag får gjort mer på mindre tid, jag är effektivare, rakare, och smartare helt enkelt. Nu är det helg och jag ska njuta av den och skippa både jobb och mail tänkte jag fram till måndag. Jag skippar nog bloggen i helgen också tänker jag nu – och bara fokuserar på att vara ledig..

Men innan dess så är det ju en arbetsdag, haha. Och den går till BRÖLLOP BRÖLLOP BRÖLLOP!

 

Foto Martina Lundborg

 

Och jag sitter och jobbar med Vesters Design som är på bilden, det är Emma och Klara som jag fångades med där och de är grundaren Malins supserstjärnor. Vi har gjort några bröllop ihop nu och lär oss mer och mer för varje gång och nästa år kör vi en hel hög igen. Redan nu i september kör vi faktiskt ett ihop igen och jag gör ju ingen dekor själv längre utan i mina offerter står det med att man måste boka ett dekorteam om man ska ha större bröllopskoncept där det kräver dekor för jag vet med mig nu att jag har fullt upp med att koordinera och hinner inte klä in stolar med överdrag eller bygga upp snygga godisbufféer osv osv och det finns andra som är SÅ mycket bättre på det, jag jobbar med fler än Vesters och brudparen får alltid välja vem de vill ha. Och oftast väljer dem Vesters, haha. Just nu sitter vi med utvärderingar från sommarens bröllop – vad vi kan göra bättre och hur vi kan få till ett ännu bättre samarbete framåt, otroligt viktigt att våga utvärdera och lyssna in varandra och det är jag glad att jag och Malin gör.

Hur som helst, jag har flyttat ett bröllop IGEN inför nästa sommar. Inte bara datum utan till och med stad – för andra gången – så det är ett heelt nytt bröllop som nu ska planeras och det är på en plats jag inte gjort bröllop innan men som ska bli SÅ kul att få göra så jag är supertaggad denna fredagen på att leta hotell och rätt leverantörer. Det kommer bli SÅ vackert!!

 

Så – till er vill jag säga GLAD FREDAG!

 

Och ha en fin helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Hej Johanna,
  Älskar din blogg men får man önska sig att du skriver lite kortare meningar? 🙈❤️ Jag har lite svårt att hänga med i meningar som dessa:
  ”Redan nu i september kör vi faktiskt ett ihop igen och jag gör ju ingen dekor själv längre utan i mina offerter står det med att man måste boka ett dekorteam om man ska ha större bröllopskoncept där det kräver dekor för jag vet med mig nu att jag har fullt upp med att koordinera och hinner inte klä in stolar med överdrag eller bygga upp snygga godisbufféer osv osv och det finns andra som är SÅ mycket bättre på det, jag jobbar med fler än Vesters och brudparen får alltid välja vem de vill ha.”

  1. johannakajson

   Åh nej jag kan tyvärr inte leverera det, just nyskriva bloggen farten och tyvärr obetalt så att redigera inläggen efter alls följares olika tycka och smak skulle tyvärr bli omöjligt ❤️. Den är skriver rakt ofiltrerat från livet och måste fortsätta vara så även om meningarna blir för långa ibland för vissa ❤️❤️❤️. Jag personligen har inga problem med att läsa länge meningar – troligtvis för att jag pratar så med, haha 🙂

   1. Linn

    Jag fattar! Hoppas du inte tog illa upp. Gillar ju att du skriver rakt och ofiltrerat, får skärpa till mig lite när jag läser helt enkelt 😊

 2. Johanna

  Åh jag blir också inspirerad att lägga bort mobilen 😅 tack 💖
  Jag är hemma med min dotter på 4år och räknar ner dagarna tills lillebror föds, typ 27 dagar kvar. Det känns som en evighet när man ska roa en unge hela dagarna 😅 men utan mobilen i varje paus kanske dagen flyter på bättre 🤔