Johanna Kajson

Ångest av hemmaprojekt

TISDAG mina vänner – och strålande sol och en heeel arbetsdag framför mig att jobba ikapp eller i alla fall i hyffsad fas mot deadlines. Botten på mailen når jag nog inte men med en hel arbetsdag framför mig så får jag till alla deadlines den här veckan iaf, det känns ju skönt! Just nu ligger jag i den vita soffan här och jobbar:

 

 

Och varför hänger min bröllopsklänning mitt i vardagsrummet kan man fråga sig? Spana in på instagram så ser ni vad jag lanserar där på torsdag, peppen är total!! Och yogamattan ligger där som en ständig påminnelse att jag vill göra yoga och att jag försöker ge mig själv tid och kraft och prioritet att ställa mig på mattan och göra ett pass. Det har inte hänt sedan förra måndagen men kanske kommer jag loss idag, vem vet? Tur den är snygg när den ligger utrullad hela tiden, haha.

 

 

Och kolla här då – gångarna är klara och nu ska gräset bara bättras på längst sidorna och sen är vi klara med detta momentet, hurra! Avskyr såna här hemma projekt och har mest ångest hela tiden över valen, pengarna och om det ska vara värt det. Nästa år ska vi ju gräva upp hela baksidan och förhoppningsvis bygga ett litet poolhus som ett uterum typ fast fristående OM grannarna säger ja… Då kommer jag ha ångest från februari till juni typ av hur baksidan ser ut och om vi gjort rätt val och hur dyrt det kommer bli. Huh. Nej hemmaprojekt är INTE min grej och Rickard har ÄNNU mer ångest av sånt, haha.  Det är därför vi alltid köpt nyrenoverade hem där någon annan gjort alla val och vi gillat det vi sett på Hemnet.

 

 

 

Titta, en stackars levande blomma har jag på framisdan iaf, inte hunnit plantera den så jag har den i sin plastkruka rakt ner i korgen vilket oftast inte brukar bli så bra resultat i slutändan så jag borde verkligen ta tag i att plantera upp den idag. Det tar ju bara 10 minuter egentligen… Sen hade jag velat köpa lite mer höstkrispiga blommor och fylla verandan med som sett död ut i en månad nu – så himla tråkig avslutning på sensommaren och min blomstrande trädgård som jag verkligen fick till i år – att jag inte hann med den sista månaden så allt bara dog och jag hann inte ens rensa bort. Nästa sommar har jag ÄNNU mer jobb så då lär det bli ännu värre, får nog dra ner på blomstrandet nästa år antar jag…

 

Hur som – nu är det tisdag och jag ska hoppa in i dagens första av mååånga möten. Hoppas ni får en fin dag och att augustisolen strålar på er också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Känner så igen mig. Vi har byggt pool i vår och hade jätteångest över just hur trädgården skulle se ut under tiden och efteråt. Hade typ ont i magen dagen grävmaskinen rullade in 🙈 och ska inte ljuga och säga inte tyckte jobbigt se trasig gräsmatta och lerpölar utanför vår matplats. MEN gick bättre och lättare att renovera gräsmattan och fixa runt om än trodde: Idag syns inga spår av jobbet och haft så mkt nöje av poolen så var ju värt det i slutändan.

 2. Anna

  Vi har alltid köpt renoverade lägenheter ! Vi gillar inte heller renoveringar. Det finns roligare saker att lägga ner tid på😁

 3. Louise

  Skönt att höra att det är fler som inte gillar renoveringsprojekt, haha! Vi köpte ett halvt renoveringsobjekt trots att vi INTE skulle (det enda som passade plånboken) och jag tyckte det var NOLL roligt med alla beslut. Blev dessutom sur när det på flera ställen förväntades att JAG skulle va den som bestämde och njöt av detta och att min sambo bara hängde med och fick vara med och bestämma något ibland.
  Tydligen ska alla tjejer gilla inredning och renovering….