Johanna Kajson

Fixat barnens rum

I betalt annonssamarbete med Desenio

 

Äntligen kom jag loss och började fixa till i barnens rum som jag tänkt på hela sommaren men inte riktigt fått inspirationen till att göra!! Vi satte oss och spanade in på Desenios hemsida tillsammans och så fick dem peka och önska vad dem ville ha för fina posters och ramar och så plockade jag ihop och gjorde en beställning och ramade in allt i smyg så det hängde på plats en dag när de kom hem från förskolan och skolan och de blev SÅ glada!

 

 

August är ju inne i ett dinousarieintresse så det var mest såna posters han pekade på och det blev SÅ fint i hans lilla sovhörna nu. Han har ju kvar spjälsängen för att han rullar runt så mycket så oftast nattar jag honom i stora sängen och sen rullar han ner i lilla någon gång under natten och där kan han nu sova under Stegosaurus , Triceratops och Tyrannosaurus ramarna och även denna med flera i färg som jag hängde i en posterhängare i trä.

 

 

Sen blev det en liten ABC-poster med djur vid skrivbordet också för nu börjar de flesta bokstäver sätta sig minsann…

 

 

Och på Charels rum är jag i full gång att uppdatera, han ska få en härlig sacosäck att hänga i istället för den lilla korgsoffan som han vuxit ur, den får flytta in till August rum istället tänkte jag. Alla diplom har fått flytta upp på väggen också och så fick han äntligen en fotbollsplan i sin ram som han älskar!

 

 

De blev superglad för uppdateringen och att köpa posters online på Desenio var ju ursmidigt – jag köpte även alla ramar där för när man klickat i en poster man gillar så kommer förslaget på rätt ram att matcha till och man kan till och med prova runt vilken färg man vill ha. Så när allt kom hem var det enkelt att ramar in och få upp allt för att förändra ett helt rum. En grej jag verkligen gillar är att för varje träd som skördas i produktionen till Desenios posters, planterar Desenio 2 nya träd, fint ju!

 

Jag fixade faktiskt lite i köket också…

 

 

Jag älskar ju croissanter ,champagne och att dansa så de tre kändes klockrena och dem tejpade jag upp med washitejp som också finns i webbshoppen. Donuts älskar barnen och vispad grädde älskar ju jag, haha. Och pasta – även om den måste vara glutenfri just nu. Visst blev det fint?

 

Och jag har SJÄLVKLART en rabattkod till er mina vänner: Med koden KAJSON30” så får ni hela 30% rabatt på posters hos Desenio från och med idag 25 augusti till och med den 27 augusti så passa på att uppdatera hemmet!

(Gäller ej på ramar, handpicked eller personliga posters)

 

Nu är jag spänd på att se vad ni väljer att uppdatera era hem med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.