Johanna Kajson

Mjukstarta höstrutinerna

Åh fina ni, tack för peppen att jag är tillbaka lite mer ”normalt” här!! Jag har också saknat det och även om det är lite lurigt att komma igång i rutinerna igen. Jag försöker mjukstarta med allt och vara snäll mot mig själv, idag var första dagen vi skulle sätta klockan på 6:45 för att komma iväg tidigare än vi någonsin lämnat innan, haha. Eftersom våra barn alltid varit vakna på nätterna har vi fått sova till iaf 07 eller 07:10 och sen har vi haft mysmorgon med TV och gos ända till 07:45 mer eller mindre.  Nu är det upp 6:45 och åka 07:15 som kommer gälla och det känns tufft för oss men det är bara att mjukstarta sig in i rutinen och till slut sitter den.

 

 

Jag har sovit superkass senaste två nätterna, kan det varit fullmånen som stökat till drömmarna på nätterna? Totalt kaos i drömmarna och jag tycker inte riktigt dem matchar verkligenheten jag lever i just nu… Vad mer, jo jag har börjat dricka mitt citronvatten på morgonen igen, tappade bort det här mitt i sommaren så jag tänkte att jag tar tillbaka en liten rutin i veckan för att inte det ska bli för mycket måsten. Kosttillskotten har jag kört hela sommaren och antiinflammatoriska drinken nästan hela sommaren förutom sista 3 veckorna när jag tappade bort den – det får stå på listan till nästa vecka att lägga till för jag är fortfarande inte sugen på den, haha. Gröna smoothies smyger jag in så sakta också och imorse blev jag supersugen på havregrynsgröt minsann!

 

 

Som jag skrev igår gillar jag ju inte såna här övergångsfaser så nu har jag äntligen lärt mig att försöka vara så mjuk och snäll som möjligt i dem och inte att allt ska ändras från en dag till en annan. Jag väntade ju ut att lusten och orken till rörelse och träning skulle komma också och i fredags dök ett litet yogaflowpass upp på morgonen och sen lunchtränade jag på stranden med Lifeinmotion och vips så var jag igång med det med efter tre veckors uppehåll under de stressiga och intensiva bröllopsveckorna.. Vi tränade ett pass på stranden igår med och ikväll ska jag följa med till något nytt microgym i Håslöv, haha. Jag försöker ta till vara på den nyfunna nyfikenheten för rörelse igen. Men en promenad eller powerwalk skriker hjärnan NEJ till av någon märklig anledning – vet inte vad det kan vara men det kommer säkert det med när hösten kryper på…

 

 

Det här kontoret skulle behöva städas också men det orkar jag inte. Kanske 2023? Nu ska jag ta tag i denna dagen som innehåller coaching av en klient (HURRA!), klippning av en IGTV-serie jag börjar med nästa vecka – stay tuned – ett samarbete som ska skrivas texter till och två bröllopsmöten varav ett är en förhandling med ett nytt location. Och så ett härligt lunchmöte LIVE på det – hurra! Det händer inte ofta, en annan eventbyrå här nere i Skåne som jag träffat ibland och bolalt med och det ska bli så härligt med lite inspiration och pepp till varandra.

 

Nu drar vi igång den här tisdagen va?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Det är viktigt att mjukstarta så gott man kan.
    Själv ska jag meditera lite idag tror jag! Sedan tycker jag te och tända ljus är toppen för att känna lugn och mjukstart.