Johanna Kajson

Spela golf med mina söner hela livet

Godmorgon MÅNDAG!

Och krispig kall luft men strålande sol denna morgonen… Många viskar om hösten men jag fortsätter försöka tänka sensommaren istället för jag gillar ju inte såna här övergångar…. Det känns alltid som en liten ångestdos när något nästan är över fast inte riktigt. Som nu – jag hade hellre varit hallvägs in i september och att det liksom VAR höst så man kunde plantera upp höstblommor på framsidan, packa ner alla fladdriga sommarklänningar och göra plats för skinnbyxor och stickade tröjor. Det skaver i mig att vilja fånga stranddagar men att jag egentligen fryser lite i chiffongklänningen…

 

 

Vi har iaf haft en supermysig familjehelg där vi bara gjort det vi känt för efterhand och det brukar betyda massa härligt mys med barnen men också att vi får gjort tusen grejer i trädgård och hus. Sånt man alltid behöver göra som att klippa ner spirean på framsidan och en björk som står på grannens tomt som stört oss hela sommaren att den hängt över halva vår trädgård… Att laga gräsklippeslingan nu när den grävdes sönder igen för vi lägger plattor, att rensa barnens garderober så det är rätt storlekar och att renbädda sängar. Ni vet sånt…

Men vi har också spelat golf, varit på stranden, badat i havet, varit i mammas och pappas pool och jag har legat både lördag och söndag i deras jacuzzi och mjukat upp kroppen vilket har varit såå skönt och värmande. Jag har sträckkollat Bridgeton på kvällarna och vi har tagit beslut på poolen som ska byggas i början på nästa år. HURRA!

 

Och så drog ju fotbollsträningen igång på lördagar klockan 09 också och nu blir det golfträning för Charles direkt efter på lördagar med, han har ju blivit golftokig och gick en veckans golfläger i början av sommaren så nu blev det perfekt att gå första golfgruppen i höst som första stegen mot grönt kort. Min dröm är att båda barnen ska gillar golf så att vi kan spela ihop som familj när dem är större. Det gjorde min familj och ju äldre jag blev och ju mer jag var ute och hade aktiviteter eller var med vänner desto viktigare är tiden av att spela 5 eller 9 eller 18 hål golf tillsammans med mamma och pappa inser jag. För man får komma ut i naturen, man får timmar och åter timmar att umgås och prata – eller inte prata. Bara vara tillsammans. Och det vore fint att ha med mina söner när de blir äldre. Än så länge verkar dem älska det iaf! Håll tummarna!

 

Så här ser det ut på framsidan just nu. ÄNTLIGEN tog jag tag i att beställa riktiga gångar, det blir skifferstenplattor och det kommer både bli snyggare framför huset OCH framförallt bättre för dem vi haft innan har gräset bara växt över och det har blivit lerpölar på vintern. Sen lägger dem vanliga betongplattor bakom förrådet där jag hoppas på att bygga ett litet cykelskjul så man slipper härja in cyklarna i ett förråd varje dag nu när barnen snart blir så stora att dem ska cykla var och varannan dag. Och nästa år blir det alltså pool. Det händer grejer helt klart, haha.

 

 

Barnen är på skolan och förskolan och jag har en överfull mailinkorg igen och möten med alla mina 2022 brudpar denna veckan. Dags att verkligen kickstarta dem alltså! Men än så länge har jag ett kvar i år också – det skulle varit nu i helgen men de valde att flytta till september för dem hoppades på lättnader i restriktionerna… Ryktet säger nu att de kommer strama till dem ännu mer dock – det hoppas jag innerligt inte för IVA ser väl fortsatt bra ut och vaccineringen rullar på?

 

Huh, nu är jag SÅ trött på att planera ihop med en pandemi och lagar och restriktioner. Jag hoppas SÅ vi slipper det nästa år!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Ville bara säga att det är så mysigt att du är tillbaka på bloggen ”ordentligt” efter din välförtjänta ledighet ❤