Johanna Kajson

Jag lever

Booom så var tredje bröllopshelgen för säsongen över och jag lever.

Jag lever typ iaf, helt slut och rullade precis in med nattåget i Malmö från Stockholm/Åre och ska försöka sova några timmar innan jag kramar familjen och kan spendera söndagen med dem.

Vi ska namna kläder, packa Charles skolväska för första gången och lägga fram morgondagens första outfit. August går tillbaka till förskolan men för första gången utan storebrors trygga famn på avdelningen bredvid och Charles börjar förskoleklass på en helt nytt skola.

Och jag kommer komma tillbaka till bloggen och dela högt och lågt med er. Jag har saknat det men tiden har helt enkelt inte riktigt funnits där under barnens sommarlov där jag jobbat parallellt.

Är ni redo för skolstart?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vår sexåring har skolats in på fritids så smått denna veckan även om skolstarten är först på onsdag. Han kände ingen på skolan innan första dagen men det har gått så bra! Han är ganska försiktig av sig när det gäller nya barn och har väl mest bondat med de vuxna denna veckan, men han verkar ändå tycka att det är hur naturligt och kul som helst att han har börjat i skolan, och som tur är finns det en liten fotbollsplan på skolgården som för honom verkar vara en naturlig väg in i häng med andra barn. I för sig märks det att mycket är nytt för honom eftersom han är GANSKA så utåtagerande hemma just nu men det var väl ganska väntat… Tror på det stora hela att vi föräldrar är mer nervösa än barnen vad gäller det där med skolstart 🙂

  2. Rebecka

    Har precis börjat jobba som fritidslärare efter mina studier och det känns så kul! Charles kommer få det jättebra med ny miljö och kompisar ❤️

  3. H

    Har varit så kul att hänga med dig på insta så länge men ser fram emot dina blogginlägg. Vår stora tjej börjar också förskoleklass i veckan vilket är så spännande för hela familjen och lillstrumpan ska klara sig utan storasyster på förskolan. Men det kommer säkerligen bli bra! Lycka till till Charles!