Johanna Kajson

Hej från Småland

Hej från småland!

 

Efter veckans intensiva jobb så landade vi här igårkväll för att fira Rickards lillasyster Sara som fyllt 30 år! HURRA! Och igårkväll hade farmor och farfar hand om alla barnen så vi kunde gå ut och äta barnfria allaihopa inne i Jönköping och det var ju otroligt härligt och trevligt. Varför har jag aldrig varit där nere på piren och alla de restaurangerna innan? Så himla fin utsikt och härlig partystämning även om det var sittdans som gällde såklart.

 

 

Vi började hemma i Emelie och Freddes fina hus såklart…

 

Innan vi åkte hemifrån så såg jag ut över mitt dahliahav och klurade på hur jag ska göra med dem i höst… Om jag ska orka gräva upp dem och köpa en massa fina krukor att ha dem i nästa år när hela baksidan blir ett trädäck med pool istället för vår fina trädgård och rabatt vi kämpande upp i våras, haha. Fast jag ska behålla rabatten såklart, höja den sätta mer poolvänliga växter i den.

 

 

Dagarna springer iväg och det är redan sista juli… Hur har er sommar varit? Min går FORT men det är nog för att jag jobbar varje dag parallellt. Det är intensivt konstant nu men snart hoppas jag på att få leverera ett bröllop och se den där totala lyckan och magin live som vi kämpat för i flera år nu… Då kommer kickbacken för allt hårt slit som vi håller på med nu in i det sista.

 

Jag hoppas ni har en fin sista juli mina vänner. Vi hörs i augusti! Då ska jag fira 9årig bröllopsdag med min man och i år har han fått äran att planera upp hela firandet. Spännande!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amy

  Åh så härligt! Hoppas att ni har haft en fin sommar! Vad ska ni bygga för pool? Har ni redan anlitat ett företag? Vi går med i pooltankar, så det vore kul att höra era tankar😊

 2. Sanna

  Vad heter restaurangen ni var på i Jönköping o är den barnvänlig? Vi ska bo en natt i Jönköping nästa vecka o är på jakt efter ett mysigt ställe att äta middag på…

 3. Stina

  Oj härligt med så mycket fest och barnfritt! Saknar inte barnen er föräldrar när ni är iväg så mycket?
  Oavsett vad skönt med så mycket återhämtning

  1. johannakajson

   Nej vi var iväg på kvällen och sov hemma med dem på natten så de saknar inte oss :). De älskar att sova hos mor och farföräldrar, trygga och glada och en del är nog att vi gjort det som en självklarhet sedan start (sedan har vi turen att ingen av dem tycker det är jobbigt att sova över hos någon av dem men vi har ju aldrig låtit någon annan än våra föräldrar natta dem någonsin så en barnvakt skulle inte funka typ tror jag.)