Johanna Kajson

Köpenhamn – jag kallar på daj!

Jag har varit utomlands!!! WIIIIIiiiiiiii!!!

Det var pirrigt och härligt och varade i exakt 17 timmar men det var det SÅ värt!

Jag och Rickard lämnade barnen som hade tjatat om övernattning hos mormor och morfar och så körde vi till Svågertorp för att testa oss innan vi körde bron över till Danmark och Köpenhamn där vi checkade in på ursnygga Villa Copenhagen!

 

Där mötte vi upp Micke och hans dejt på bubbel ute på deras baksida och där satt vi länge i solen – jag har inte träffat Micke på ett år så det var en lång varm kram när vi äntligen fick ses igen!

 

 

Sen bytte vi om på rummet för att ta oss iväg på en härlig middag på Babyloon som ligger precis vid vattnet i ett otroligt vackert hus som föll mig i smaken….

 

 

Jag hade klackar kvällen till ära och en ny klänning jag fick i 35års present av Mia och Mahsa, den hade rejäl slits som jag var lite obekväm med först men efter lite övning på powerwalk i klackarna med slitsen (och Rickards garanti att trosorna inte visades) så kunde jag spatsera hela vägen hem till hotellet efter middagen i klackarna. Så himla längesen jag var i klackar och dessa är ju mina bästa som jag brukar jobba i från Mango. Skönare skor får man leta efter.

 

 

Maten var god och stämningen härlig med liveband.

 

 

Sen sov vi SÅ gott i världens skönaste hotellsängar innan vi åt supergod hotellfrukost på morgonen och körde hemåt igen. 17 timmar men det gav SÅN energikick får jag säga – nu längtar jag till vår bröllopsdag nästa vecka som i år är planerad av Rickard efter önskemål av mig. Jag brukar alltid planera dem men i år ville jag bara bli överraskad – jag ska ju trots allt dunderplanera nästa års 10årsfest så det enda jag behöver tänka ut är outfits och packa väskan. Det ser jag fram emot!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.