Johanna Kajson

Tappa tand i havet

Hemma igen efter underbara dagar i Borstis och borta bra men hemma bäst såklart, våra stränder här är de mest magiska i Sverige med sin kritvita sand och klarblåa vatten  – och såklart att alla kompisarna är på stranden så fort man struttar ner. Ett helt gäng blir man oplanerat varje gång!

 

Igår var dessutom vår vän Micke här som är Charles största favorit och bästa vuxen-kompis. Så de har spelat golf, spelat fotboll, badat, lekt, spelat kort, målat tånaglarna och Micke skulle natta honom igår. Såklart.

 

 

Igårkväll hade han med sig burgar-kit från Bastard Burgers dessutom, visste inte ens att man kunde köpa hemma-grill-kitt av dem men det var SÅ gott och ett riktigt dundertips – man får allt hem inkl ost och sås och bröd och lök och ja – allt. Och burgarköttet såklart. SÅ HIMLA GOTT!! Det tyckte till och med barnen och Charles som aldrig varit en burgarfan ät som tusan.

 

 

Men roligast var ändå när Charles och Micke stod och övade på att nicka fotbollen i havet igår och Micke nickade ut Charles andra tand, haha. Han blev SÅ GLAD och stolt igen och den var ju lös sen innan. Tack och lov hann Charles fånga den i handen så tandfen har varit här inatt igen..

 

Nu ska vi ner till havet igen.

 

Hoppas ni har fina juli-dagar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.