Johanna Kajson

Krabbfiske i borstahusen

Hahahahahaha – vilken TUR att jag har er!! Igår trodde jag att det var måndag ända tills en av er så fint skrev till mig att det var söndag, och jag andades ut och slutade jobba på stört. Jag låg fel på det en dag helt enkelt och jag skyller kaoset som blev under förra veckan på det, jag skulle ju varit iväg och jobbat i helgen! Men IDAG är det iaf måndag och vi har flyttat in i Borstahusen för några semesterdagar.

 

 

Vi tog morgondopp imorse och sen har vi fiskat krabbor och lagat bananpannkakor till lunch till barnen men hämtat en massa god fisk från fiskhandlaren till oss såklart. Färskare fisk går inte att få, alltid lika gott!

 

Det häftigaste var att igårkväll när August somnat och vi satt uppe med Charles en liten extra stund så TAPPADE HAN SIN FÖRSTA TAND!! Tjoff sa det bara så hade han äntligen den i handen och SOM vi väntat och längtat när han vickat på denna lilla tand… Han blev otroligt pirrig, stolt och glad och vi la den såklart i ett glas och hoppades på att tandfen skulle komma… (Jag hade det på känn och hade lurat med en guldtia hit tur nog…)

 

 

August fick se gluggen imorse och tyckte det var spännande men neeeej… Han får vänta några år till, haha. Roligast idag har iaf krabbfisket varit, det gjorde jag ju hela min barndom här och man får alltid gå till fiskbutiken och hämta fiskrens gratis, i år hade de dessutom satt ut det utanför så man kunde hämta själv, himla mysigt…

 

 

 

Nu ska vi ner och bada igen och spela fotboll och äta glass. Killarna har redan gått ner och jag hann sätta mig och snabbjobba lite i mailen, det är ju 3 bröllop kvar som man hoppas på att leverera i sommar så det är högt tempo med dem nu, hann knappt återhämta mig från helgens snopna avslut innan det var fullt kaos på nästa bröllop där man försöker tolka nya restriktionerna igen.. Jag ÄR så trött på corona ska ni veta, fy fasiken vad det sliter på mig och mitt bolag.

 

Men nu – leka semester igen.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Så mysigt att fiska krabbor. Vad gör man med dem efteråt? Släpper man ner i vattnet igen eller kokar och äter ? Vi hoppade över bostahusen idag och åkte till saxtorpssjöarna. Så fin botten och miljö. Tips om ni tröttnar på borstahusen. fast det gör man ju aldrig 🤪