Johanna Kajson

Hemester

Godmorgon måndag från sommarlovssemestern med lite jobb…

 

 

Eller ja det lär bli mycket jobb, idag börjar arbetet med att försöka boka om alla leverantörer och hitta datum som funkar för de flesta, förhandlingar kring kostnader som brände inne och om man kan ta med sig något in i nästa bokning och jag lider med brudparet men också leverantörerna som ännu en gång förlorade en massa omsättning och inkomst och så även mig själv. Vi föll på målsnöret och det är ett lirkande jobb att sy ihop allt nu igen för tredje gången gillt. Jag tog helt ledigt i helgen och har bland annat tagit ett morgondopp som ni ser ovan, det har varit galet varmt och kristallklart vatten här på Näset!

 

 

VI började torsdagen med att åka och storhandla på Ica Maxi när jag väl meddelat alla om avbokningen – vi ville få semesterkänsla så vi åkte och semesterhandlade på en affär och köpte sommarlovspresenter till barnen med, som denna poolen som de plaskat runt i här på baksidan.

 

 

Ibland har det nästan varit skönare att vara inomhus, då har barnen lekt med Super Mariolegot som de fick när de fyllde år. Succéidé med lilla Super Mario som kan hoppa runt på stationerna som om det vore ett tv-spel. Tips!

 

 

Jag och August har varit på Vellingeblomman där de har dinousarier på utomhusdelen och ett Bamseland. Och så vinkade vi till kaninerna men skippade hinderbanan denna gången… Jag hann rycka 2 blommor i farten till framsidan som såg död ut men mer hann jag inte. Sen tog vi supersemester och ledighet med bara strand och poolhäng…

 

 

Vi har spelat kort – massor med kort för Charles har blivit vänd-åtta-tokig och det är så himla mysigt att göra det tillsammans morgon, middag kväll.

 

 

Och så har vi badat i hav och pool. Massor. Nu längtar jag efter vår pool också, det blir nog byggstart vecka 9 så hoppas jag vi är klara till valborg. Håll tummarna!

 

Och så har vi nattat där det passar bäst. August somnade mitt under läsningen ute under bar himmel en kväll och igårkväll somnade han i cykelvagnen på väg hem från Bar Porto som vi var och åt middag på. Bar Porto är supertips att äta på kvällen för solen går ner i havet och det ligger precis vid den lila hemliga hamnen på väg till Ljunghusen. Mina andra favoriter är Bar Bistro och Badhytten såklart…

 

Nu packar vi ihop oss för några dagar i Borstahusen, jag kan likagärna jobba därifrån som här och det blir mer semesterkänsla att byta miljö även om vi bor på paradiset av semesterorter såklart! Nu väntar nyfångade fisk direkt från hamnen, krabbfiske, en tur till Ven och Erikstorps magiska pizzor. Det blir härliga dagar!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.