Johanna Kajson

Inställt bröllop

ÅÅÅÅååååååååååhhhhh HERREGUD vilken mardröm jag levt i senast dygnen, jag har inte hunnit blogga eftersom det var bröllopsvecka och jag jobbat typ dygnet runt pga tajta deadlines eftersom corona-året ställt till det rejält i planeringen för att veta hur vi ska lägga upp körschema, inresa i landet vi skulle vara i osv osv. Och så blev det det värsta av det värsta alldeles precis innan allt skulle dra igång. Brudföljet drabbades av corona och vi fick ställa in i sista sekund – eller nej ställa om och boka om till nästa år men för brudparet blev det ju en chock och sorg som om det ställdes in. Fy vad jag lider med dem!!

 

 

 

Och med mig, för jag har slitit dygnet runt och lagt hela mitt hjärta i detta brudparet och bröllopet, det blev ett personligt bröllop helt klart där jag känner enormt privat för bröllopet och har tagit på mig mer än jag normalt brukar. För jag tycker så mycket om dem och de är värda det bästa av världar i sitt drömbröllop… Men nu får de dessvärre vänta ännu ett år och det blir tredje gången gillt för att få genomföra detta bröllopet. SOM vi längtar nu!!

 

Jag är såklart helt slut som ni förstår, det har varit några enormt intensiva arbetsmånader och framförallt senaste veckorna och så POFF så fick jag återigen inte genomföra det, ännu en gång fick jag ringa runt till leverantörer för att ställa in och boka om fast denna gången bara dygnen innan allt skulle dra igång. Det är extremt svårt att förklara hur jobbig arbetssituation som liten egenföretagare det är.

Så. Jag är helt slut och tar ledigt i helgen. Tar nya tag nästa vecka. Reder ut ombokningarna, förhandlingarna av priser och taggar igång inför nästa bröllop som är i början av augusti… Men först. Gråta ut av matthet, tomhet och den där orättvisa känslan av maktlöshet. Sen vila.

Sen reser jag mig igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad tufft för dig och även brudparet. Du gör rätt i att verkligen ta ledigt och få återhämta dig. Ta hand om dig, stor kram!

  2. Ellen

    Åh vad himla jobbigt för dig och brudparet 🙁 Hoppas verkligen du slipper fler inställda bröllop!