Johanna Kajson

Matchdag – heja Sverige!

Yay!!! Gameday igen och idag är ju fotbollsmatchen klockan tre så barnen också kan se den vilket är såå kul, de sov i måndags men idag ska vi jäklar i det ha fotbollsfest här hemma!! Vi började tagga igång redan imorse med hejasvergietröjorna på barnen på förskolan idag och sommarlovsmorgon där de körde ”Flaggan i topp” live…

 

 

Jag ska hämta dem tidigare idag och fixa ballonger och grejer här hemma så får de byta om till riktiga matchstället när de kommer hem eftersom de oftast blir så skitiga på förskolan, haha. Dessa tröjorna får de dock inte använda som är signerade, dem får hänga som dekor. Jag gjorde ju Victor Nilsson Lindelöfs bröllop inför EM och då signerade han och John tröjorna till mig och barnen och sen fick vi Robin Olséns handskar i present som också är här hemma – båda killarna är ju fotbollskillar men det är så kul att när jag fick dessa tröjorna var Charles 3 år gammal och alltså precis lika gammal som August är nu och August låg i magen men hann komma till världen för att bära sin tröja på en match med, kolla vad gulligt:

 

 

Med Augusti i magen…

 

 

Och sen föddes August 5 juli och hann vara med på sin första match sin första dag hemma!

 

 

 

Otroligt! Och nu ska båda heja här hemma och vi ska ha fotbollsfest. SÅ KUl!

 

Igårkväll tog jag mig ut på en cykeltur för att plocka lite ängsblommor, lupinerna var redan överblommande men lite annat hittade jag på vägen och det blev tre utomhusbuketter att ha här hemma, vill ju egentligen har det hela sommaren men glömmer oftast bort att prioritera att dra iväg. Men nu så!

 

 

Tänk att det är midsommarafton om en vecka!! Är ni redo?  Jag har ju bra guider till att göra sin egen midsommarkrans också – både avancerad och enkla, min allra enklaste klarar VEM SOM HELST och jag kallar den tjoff-tjoff-kransen och det är mååånga genom åren som hört av sig och sagt att de vågade ”tjoffa” ihop sin egen krans och var så glada för det. Över 52 000 har sett filmen, det är ju helt galet egentligen!

 

 

Nu ska jag jobba så snabbt jag bara kan så vi kan dra igång fotbollsfesten sen!

 

HEJA SVERIGE!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.