Johanna Kajson

Simskola och sommarfest

 

Godmorgon, nu har vi precis lämnat sommarruffsiga finklädda barn på förskolan för årets sommarfest som de ska ha i år och mitt i allt ska vi hämta upp Charles för att åka och hälsa på han nya skola en timme idag vilket är pirrigt och härligt och jag är SÅ glad att skolan gav oss möjlighet till det…

 

 

Igåreftermiddag var det dags för tredje dagen av simskolan som vi styrt upp hemma hos våra vänner med pool med 4 av förskolekompisarna och så kommer det dit en fantastiskt simlärare som bor här i närheten av oss och kör otrolig simskola med dem – SÅN skärpa och de fokuserar och lyssnar och tränar imponerande bra.

 

 

Och under tiden så bjuder världens bästa värdinna på iste och hemmagjorda dadelchokladbollar. DRÖM! Det skulle hon ju inte hade vi bestämt men hon bara är sån som slänger ihop fika på en höft och där satt vi i solen och tjuvkikade på barnen och fick en lugn stund på eftermiddagen att vila hjärnan och prata. Det var ju första gången jag var med igår för RIckard har tagit de första dagarna men ÅH så roligt att se hur koncentrerade och modiga barnen är.

 

 

Idag är det dags igen och jag hoppas jag får ta simskoleansvaret, haha. Hur mysigt som helst – men först är det alltså bankmöte, besök på Charles nya skola och lite bröllopsmöte – det börjar lossna i nya planeringarna vilket känns skönt.

 

Men hörreni – iste!! VILKEN HIT! Detta är den klassiska Lipton man drack när man var liten och den var ju sååå god men jag ska speja efter att göra eget recept med rena ingredienser tänkte jag. Något som har tips?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Bloggen Underbara Clara har ett iste jag gjort i flera år som är väldigt bra och inte så mycket socker, sök i hennes blogg eller Google.

    Apropå hänget med mamman och simskolan för barnen låter fantastiskt!