Johanna Kajson

Simskola och glutenfria tankar

Godmorgon från en grön smoothie (ruccola, spenat, gurka, vatten, ingefära, avokado och citron) och en spännande bok som damp ner i brevlådan igår…

Obs! Innan smoothie åt jag glutenfria minimackor som Rickard hade köpt hem för på morgonen är jag alltid HUNGRIG och vill äta mycket – jag dricker inte smoothie istället för ett mål för jag blir inte mätt på sånt utan jag gör dem som komplement när jag inte hann laga rejält med grönsaker två gånger per dag…. Det går i perioder det här med känslan över matrestriktionerna får jag säga… det har varit betydligt lättare sista veckorna när vi tog bort många extrema åtgärder och det inte var lika mycket att tänka på men tanken slår mig ju flera gånger i veckan ”undra om jag kommer vara glutenfri för alltid eller om jag kommer äta pasta, pizza, nybakad croissant och mammas pannkakor ibland?” Jag saknar ju helt ärligt verkligen det – inte varje dag och hela tiden i vardagen men ett par gånger i veckan helt ärligt. Vi får se, nu har jag tagit mig igenom en cykel med nya p-pillerna och ingen blödning kom så dem verkar funka bättre ut det perspektivet iaf! Fick ont ändå ett par dagar men inget stort smärtskov så jag hoppas det är en kombo av dem och kosten som gör att det funkar bättre just nu.

Idag väntar coaching, osteopaten, redigering av ett superroligt samarbete där jag äntligen får bjuda in till bröllopslive igen (save the date 1 juli 20:00) och bröllopsjobb. Solen strålar och idag ska jag få följa med på simskolan efter föris!

Cheers to that! Här satt jag igårkväll en stund innan jag ägnade en timme åt att vattna rabatterna, phu det tar sin stund att hålla på och jag var sugen på självdroppande slang men när jag fick höra att man måste ordna och fixa innan frosten så den är torr för ammar pajar den och sånt så visste jag att det där är för dyrt och jag kommer missa och bli sååå irriterad på mig själv. När tiden finns är det ju riktigt mysigt att vattna!

Hoppas ni har en fin onsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Svårt med glutenfritt.
  Jag är glutenintolerant så jag vet ju att jag inte kommer få äta någon gång. Men kan bara tänka hur svårt det måste vara att äta det när man inte ”måste”. Nu mår du ju bättre av det. Men du fattar!
  Tips! Har gjort mycket egen pizza. Då typ 275 eller 300grader i ugnen. O vänd en plåt upp o ner o sätt längst upp..
  Då blir botten frasig ändå (något man inte alltid är van vid som glutenintolerant 😂)

  Har du några tips på semester i Malmö? Två nätter med barn 3år och 7 månader

  1. johannakajson

   Ja valet är inte kul och jag känner ingen direkt skillnad på det heller, inflammationen har gått ner när jag gjort allt i kombo men gissar på att jag kommer äta antiinflammatoriskt 80/20 istället sen, mest glutenfritt osv men ibland med gluten för är man i Frankrike t ex så kan jag ju – och vill – äta en nybakad croissant till frukost, haha

 2. Maria

  Hoppas du slipper blödningar framöver. Jag klarade också en karta men för mig kom genombrottsblödningen alltid andra eller tredje kartan, det höll aldrig i längden.