Johanna Kajson

En paus i Småland

I helgen tog jag en liten paus när vi åkte till Småland ett dygn och det var fantastiskt härligt att få äta svärmors sommarlovspaj, gå en promenad ensam i skogen, klappa hundarna och se kusinerna leka ute i solen.

De firade mig med ballonger och paket (vi firar vuxna när man fyller ”jämt” så att säga, alltså även 35 tydligen) och det blev ett härligt dygn.

Alltid lika härligt med denna utsikten, Charles spelade fotboll som en tog och hann slå i huvudet i en fönsterbräda så det kom blod vilket både han och jag tyckte var läskigt men det gick bra och duschades bort från håret innan han skulle sova iaf. Jag sov 9 timmar i sträck inatt vilket var sååå skönt.

Nu laddar vi för en intensiv och spännande vecka minst sagt! Simskola för Charles varje eftermiddag efter förskolan, ett besök på hans nya skola på torsdag och så ska killarna klippa sig imorgon också och någon sommarfest igen för barnen på förskolan men den är inte vi med på. Och så förhoppningsvis ingen vabb så jag kan jobba järnet med det som ligger på mitt skrivbord – fast med rimliga pauser och vilor emellan också. Balansen, den där klassiska balansen man försöker få till i juni…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vilken härlig helg! Blev så fnissig när jag läste er planering för veckan, den är exakt samma som vår 🤪 simskola, besök på skolan och så klippa dom vilda kalufserna 😆