Johanna Kajson

Karl-Fredrik på Eklaholm

Innehåller annonslänkar

 

Godmorgon onsdag denna strålande sommardag!

 

Igår var jag ju på Karl-Fredrik på Eklaholm och det var en så härlig förmiddag bland blommor och möbler och inspirerande på alla sätt. Jag köpte barstolar att ha utomhus och klämde och kände på de marockanska borden som jag inte vet var jag ska ha här hemma men är sååå fina!!

 

 

Mamma och pappa köpte ett litet avlångt att ha på sin lilla terrass. Nu när jag ser de runda ångrar jag mig liiite att jag inte köpte ett jag med. Men man kan ju åka tillbaka!

 

 

Pallarna i återvunnet trä av teak som jag inte kunde låta bli, tänker att de kan bli så himla fina där ute i vårt lilla utekök när man vill sitta där och hacka sallad och grilla liksom. Eller hur?

 

 

En solros fick det bli också, den planterade jag igårkväll och ska njuta av hela sommaren! Jag hade mormors gamla vackra klänning och får alltid frågor om den så att det fanns en väldigt lik här för 250 spänn gjorde mig glad.

 

Blommor överallt och såklart en massa ”Fluff, fluff, fluff”, väl värt ett besök och de har både kaffebar med fika och lunch på innergården numera.

 

 

Vi avslutade dagen med middag nere i hamnen här hemma på Bar Porto. Nu öppnar alla sommarrestauranger här hela veckorna och det gäller att passa på att unna sig lyxluncher nu innan barnen går på sommarlov, haha. Att sitta ostört på magiska restauranger med otroligt god mat med havsutsikt utan barn lär inte hände så mycket mer på sommarlovet sen tänker jag – även fast det är himla roligt att gå på restaurang med dem numera också..

 

Nu sitter jag och bokar resor för sommarens bröllop och kikar på kläder att bära, denna tyckte jag var fin och på dunderrabatt, kanske är något för ett sommarbröllop i Stockholm i år?

 

 

Ohhh eller denna blå fina, står ju mitt namn på den?!

 

Men nu – superroligt möte med ett bubblande företag jag hoppas på att samarbeta med inom kort! Håll tummarna!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Ser så fint ut!
    Jag har följt din blogg lönge och ser att du uppskattar till exempel restaurngbesök. Kan ni inte då barnvakt ett tillfälle under sommarlovet och gå ut och äta själva? Förstår om det är omöjlig.
    Trevlig kväll