Johanna Kajson

Chiapudding och bästa långa shortsen för sommaren

Innehåller annonslänkar

 

Godmorgon från frukostchian, igår gjorde jag den på turkisk yoghurt och idag på kokosmjölk (tar den feta från santa maria på tetra) och någon frågade vad jag hade på – igår hallon och egengjord granola och kokosflakes och idag jorgubbar, banan, jordnötssmör, granolan och kokosflakes. Smarr!

 

 

Idag ska jag på studiebesök hos Karl-Fredrik på Eklaholm, har ni sett serien? Där är SÅ mysigt och jag passade på att fråga mamma och pappa om de ville med (så kan pappa köra och jag jobba i bilen, smart va? Haha). Det blir en härlig utflyktsdag full med inspiration! Karl-Fredrik och Petter har ju dessutom förlovat sig så jag skickade boken till dem för några veckor sedan och på tal om förlovning så har ju fina Angelica förlovat sig med i helgen!! Hurra för kärleken!

 

 

Det verkar som detta blir sommaren jag lever i sett istället för klänningar? Detta kom äntligen hem i min beställning från HM igår, SÅ himla skönt och liksom linneliknande men mjukt sett i dov aprikos. Short här och skjorta här, mjukaste settet ever.

 

 

Nu ska jag placera mig här ute under nya parasollet från Sommarboden och jobbar i skuggan innan vi ska åka. SÅ glad att jag köpte ett vitt parasoll som jag drömt om sen vi flyttade in i huset – äntligen! Det svarta stora var otroligt bra och stort men jag har hela tiden tyckt att ett vitt hade varit finare här – nu äntligen har vi ett och det är så fint med trädetaljerna och allt.. Igår var dessutom Louise här och hjälpte mig måtta upp drömmen om poolen och ett orangeripoolhus som jag hoppas vi ska bygga nästa år. SÅ spännanade!

Ha en fin tisdag <3 .

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.