Johanna Kajson

Fånga sommaren

Godmorgon efter ett sååä härligt morgondopp i havet och frukost på stranden med mig själv… Bästa starten denna måndagen och jag är så glad att jag tog tag i att sticka ner, kan ju jobba därifrån på morgonen när instagram ska uppdateras och mailen rensas dessutom så varför inte liksom…

 

 

Tog med Pau D´arco te och chiapudding ner och hade efter doppet, det gäller att passa på när tillfälle ges och idag var en sån dag. Strålande sol, vindstilla, Rickard körde barnen till förskolan och jag hade inga morgonmöten. Bara att fånga dagen alltså! Det är verkligen något jag lärt mig att göra för att balansera att jag jobbar hela sommaren när ”alla andra” är lediga och har semester… För att orka ha bröllopen, toastmasters, alla leverantörer och körscheman i huvudet dygnet runt när jag bara har folk som är toklediga omkring mig så har jag skapat mitt koncept ”leka semester” och det gör jag från juni – jag slår av och på semesterknappen i huvudet under några timmar eller ibland bara en timme när jag behöver – för att känna mig ”normal” och för att vila. Ibland kan jag slå på semesterknappen flera dagar i rad om jag har turen att bröllopen ligger i fas och det är en lugn period men så blir nog inte fallet i år tyvärr. Då får man göra så här, leka semester 30 minuter en måndagsmorgon.

 

 

Väl hemma placerade jag mig här för att tömma mailen och nu ska jag iväg till läkaren och göra lite prover. Var där i fredags och fick igenom att få testa järnvärde, sköldkörtel, levervärde, d-vitamin, östrogen och progesterion osv.. Och så gjorde jag ju cellprov för 3 veckor sedan, borde inte det svaret har kommit nu kom jag på?

 

 

Hur vacker är vår spirea på framsidan??

 

Nu väntar en otroligt spännande och viktig vecka här hemma på privat plan. Vi siktar på att åka till Ystad Saltsjöbad på onsdag och fira jag och Rickard, håll tummarna.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.