Johanna Kajson

En tisdag i rapsfälten

Hej tisdag – nu ska ni få se vad vi gjorde förra tisdagen bland rapsfälten här borta vid förskolan på vår gata…

 

 

Jag fick frågan från Michaela om vi skulle fånga chansen spontant och fotas vid rapsfälten som vi pratat om i flera år och Rickard hade så mycket på jobbet så jag trodde inte han skulle hinna utan jag preppade mig och barnen med att byta om och fixa godispåsarna med Monkids-vitaminer i som vi skulle ”leta efter” bland rapsfälten. Okladdiga mutor är det bästa att ha med på fotograferingen tipsade Michaela och så stack vi dit vid halv sju på kvällen och jag tänkte HUR ska detta gå att fotas så här sent?

 

 

MEN så kom Rickard precis hem från jobbet – eller ja ut från gäststugan som är kontoret men det är numera ”hem från jobbet” ju och sa att han kunde också haka och jag blev SÅ glad för det kändes lite svettigt att lyckas få till det själv med barnen. Vi kom dit och Michaela som ju är superduktig nyföddfotograf och familjefotograf som sin expertis lyckades locka med barnen direkt för att fånga dessa magiska bilder på bara dem två, älskar bilderna sååå mycket!! Och var sjukt förvånad över hur kul de tyckte det var, de skrattade och busade med Michaela och kände sig hur trygga som helst. Vi stod en bit bort och såg förvånade ut, haha.

 

 

 

Detta är min favoritbild, med Augsut som så stolt har en tatuering på armen från kusinen Olles kalas och som nu fått dinousariefnatt sen dess. Med oklippta långa frisyrer och massa bus och glädje i blicken. Och skratt, de skratta faktiskt otroligt ofta tillsammans dessa två bröder. Älskar dem över allt annat!

 

 

Sen fick även mamman hoppa in och vara med, vi satte oss på en filt där bland fälten och busade och jag fick så mycket kärlek av mina barn och jag tänkte att DETTA är ju världens bästa 35årspresent till mig själv. Att boka familjefotografering med bilder för livet. Och jag lovade mig att göra detta varje år så länge barnen går med på det. För bilderna är guld värda att ha framkallade och titta på här hemma för att påminna sig om vad vi faktiskt har efter år av rädsla för att inte få barn. Våra egna två små mirakel till söner.

 

 

Pappan fick också sitta med på filten och gosa såklart. Lägger inte upp så mycket bilder på honom dock för det är min blogg men ni ska veta att det togs SÅ fina bilder på honom och hans söner så jag vill gråta bara jag tittar på bilderna. Mina killar.

 

 

Vem kunde tro att man kan ha så här kul en tisdagskväll alldeles för sent med barnen vid rapsfälten? (OBS att vi gick i en gån i rapsfälten och inte ut och förstörde skörden, viktigt att tänka på!! Vi var i kanten där det är en gång i mitten).

 

 

Gos och puss men sen var det dags för massage och få hjälp med frisyren….

 

Min stora kille som fyller 6 om bara 2 veckor, herregud! Vi låg och pratade i sängen om det vid nattningen igår, att för 6 år sedan var han en liten bebis som bodde i min mage som sparkade och tryckte rumpan ut mot sidan och vi längtade såå efter att träffa honom. Att han lärt mig att bli mamma och allt vi lär varandra. Fin pratstund.

 

 

Jag är SÅ glad att vi fick till denna fotograferingen, tack Michaela på So Lovely för spontansmset för både upplevelsen att bli fotade och själva bilderna är minne för livet Min fina familj!

 

Ahh, hur ska jag kunna välja vilka jag ska förstora upp? Vill tapetsera väggarna med dessa bilderna nu ju, haha.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.