Johanna Kajson

Fredag-söndag-fredag-lördag-söndag

Hej fredag, eller söndag?

SÅ konstiga dagar nu ju, igår fick man lite fredagsfeeling men idag är det söndagsfeeling fast ändå fredag. Känns som fredag-söndag-fredag-lördag-söndag på något sätt och jag hade tänkt jobba idag och ha barnen på förskolan eftersom man konstant ligger back pga vabbandet och att de är rätt mycket hemma ändå men det skulle tydligen bara vara ett par barn på förskolan och C vill verkligen vara ledig när han märker att ”alla andra” är de så eftersom det blir skolplikt nästa år kändes det bäst i magen att fråga om de ville vara lediga och de ville de såklart. Så vi ska ha mysfredag!

 

 

MEN – i tisdags var jag ju på Norrvikens trädgårdar, jag gick ju på Apelrydsskolan  i tre år som ligger vägg i vägg med Norrvikens i Båstad så det är alltid speciellt att komma tillbaka… Bode på skolan första året och sen inne i Båstad i två år och det var första gången jag fick prova bo vid havet och jag kände sån lycka av det varje dag. Jag hade havsutsikt från mitt rum på internatet och nääästan havsutsikt från lägenheten vi bodde i sen – iaf från trädgården… Hur som, på Norrviken kan man ju gifta sig, parken är alltid öppen till 17 så vill man ha vigsel där får man acceptera att det är turister överallt runtomkring eller så får man gifta sig efter 17 – eller i vackra kyrkan inne i Båstad eller uppe i Torekov. Men orangeriet på Norrviken är ju så ooootroooligt vackert så jag personligen hade nog haft vigseln där.

 

 

Vi hade lite otur med vädret så jag fotade inte så mycket utan vi gick runt och njöt av alla blommor och växter, optimalt åker man nog dit om en månad om man vill se allt blomstrande, vi var ju där i juli i fjol och då är allt mer uppväxt och otroligt vackert!  Men bara att se magnoliaträden var ju värt ALLT!

 

 

Vi åt lunch inne i restaurangen och deras kök är otroligt duktiga på råvaror och här i den delen som är som ett orangeri ut mot baksidan brukar man hålla bröllopsmiddagarna, ni har säkert sett det många gånger från bröllopsinspirationsbilder för det finns få ställe som detta i Sverige att hålla bröllop på.  Jag visade ju bilder från Elin och Oscars bröllop där för något år sedan när Elin gästade podden.

 

 

Så här såg jag ut dagen till ära, mina gamla mintgröna byxor från Lindex, tror de är 6-7 år gamla och lika fina fortfarande och min gamla Monkitröja, ville vara vårig även om det skulle regna.

 

Men tillbaka till idag, eller igår snarare för igår var ju också ledig dag och då skulle Charles på kalas så vi andra tre åkte på utflykt för att se ”Bockarna Bruse” på Almaregården för August ääälskar ju Bockarna Bruse,

 

 

Jag köpte lite plantor och vi planterade hemma och när vi skulle hämta på kalaset så stannade vi ett tag och August fick också leka av sig med sin kompis som är lillebror till hon som hade kalaset. Det är barnkalas varje helg nu – utomhus såklart men det är fullt ös! Snart är det dags för Charles… På vägen hem så tog vi med oss ett anna barn hem på playdejt som C inte hade lekt med på länge och de hade sååå roligt så när vi skulle gå gatan ner och lämna tillbaka barnet så hamnade vi i deras trädgård ett par timmar till för även där går August med småsyskonen så de fem sprang runt och lekte och hade försommarfeeling barfota i gräsmattan. Magisk kväll!

Men nu – söndag! Eller fredag?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Tack för tipset! Får försöka få till en utflykt dit i sommar ☀️ Önskar btw massa klädinspo från dig. Går inte att få nog och du har en sån otroligt cool stil. Fattar inte hur du lyckas men du tipsar alltid om så snygga kläder och prisvärda är de också. Hade älskat ett inlägg med klänningar, jackor, skjortor – you name it till sommaren 😍 Trevlig helg!