Johanna Kajson

Sista för säsongen

 

 

Sista avsnittet för säsongen är släppt och det är ett SÅ härligt avsnitt med Johanna Lind Bagge som ni kan lyssna på här, hoppas ni haft lika kul denna säsongen som jag och ÅH vad jag hoppas att podden får kommer tillbaka nästa år när vi äntligen (förhoppningsvis) är igenom denna ovissa pandemitiden och ENBART kan drömma och njuta av bröllopsplanering utan oro och stress!

 

MEN alltså vilken säsong vi sydde ihop trots allt, så stolt över teamet bakom podden och min projektledare Johanna Krig som kämpade sig igenom sin första podd-säsong mitt i en pandemi och såklart ljuvliga Efva Attling som vågade satsa på att vara huvudsponsor i år igen och såg till att podden blev av, vi hade flera riktigt roliga samarbeten på gång till podden som tyvärr inte vågade satsa eftersom året blev som det blev för bröllopssäsongen så jag är så oerhört glad att Efva Attling är min trygga samarbetspartner i detta. (Detta inlägget är inte i samarbete med dem så därav är det inte utmarkerat som reklam men poddavsnittet är ju det så vill belysa detta så det inte är oklart såklart).

 

 

Och så vill jag tacka bästa So Lovely som fotade omslagsbilderna, Michalea är en fotograf här nere i Skåne som har sån MAGISKT härlig energi, herregud vad vi skrattar när vi producerar sånt här på några få timmar och hon gör familjefotograferingar och nyföddsfotograferingar i vår och sommar så in och spana hos henne, jag ska försöka haffa en tid och fota hela familjen i vår tänkte jag.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Lyssnar just nu på näst sista avsnittet och måste erkänna att detta blir min favorit säsong när det är sån stor variation mellan avsnitten. Det gillade jag! Keep up the good work!