Långsam vår – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Långsam vår

Innehåller annonslänkar

 

Godmorgon. eller ja god förmiddag får jag väl säga för klockan är över 10 och jag sitter här vid mitt skrivbord det det ser ut så här i skrivande stund:

 

 

Intro och avslut på sista poddavsnittet behövdes spelas in igen för det knastrade i förra tydligen – bokslut och dekleration med svåra ord som revisorna hjälper till att vägleda i om K10 blanketter och “förenklingsreglen” och en kopp te som jag drack upp precis… Och nagellack för jag ska spela in ett samarbete idag som andas lite mer lyx och härligheter än mitt osminkade, smärtsamt trötta face så som det sett ut senaste dagarna. Så idag står det på riktigt “måla naglarna” på min arbetslista. Knäppt ju men jag älskar att jag jobbar med så lika saker i mitt bolag och det har VERKLIGEN varit räddningen under pandemin.

 

 

I helgen såg jag dock ut så här vid ett tillfälle, man ser ju att jag är trött men med en skön fräsch skjorta och lite smink så kände jag mig lite mer som mig själv iaf. Älskar såna här långa enklar skjortklänningar, köper dem oftast på HM och denna fanns inne i butik nu igen såg jag för 299kr. Tips!

 

 

Alltså för ett år sedan blommade syrénen så här, allt är såå mycket senare i år och det gillar iofs jag för allt var överblommat till midsommar och när vi gick på semester i juli så fälten nästan ut som om det var efter semestern och jag minns att jag tyckte det var lite deppigt. Så även om det spöregnar utanför mitt fönster och det är för kallt hela tiden så hoppas jag att det gör att våren övergår till försommar och allt blommar i lagom i takt. Så man hinner med.

 

Jag läste förresten detta inlägget av Paula om jämställdhet och tyckte såklart det var hur klokt som helst, älskade hennes sätt att säga att pappor får ta eget ansvar för deras relation till barnen, deras val och hur de kommer minnas tillbaka sin tid under småbarnsåren. Det är så knäppt att även de ansvaret läggs på mammorna  – som om de skulle orka styra upp det också.  Jag tycker ju det bästa är om man känner att man är ett team som gör valen aktivt tillsammans om hur man lägger upp vardagen och livet, sen att allt är precis “rättvist” eller jämt spelar inte så stor roll om båda aktivt är överens om uppdelningen. Jag vill dock flagga för det här med pensionssparande som är SÅ viktigt om man tar mer föräldraledighet och vabb osv – så man jämnar ut de och hjälps åt även där

 

Nu – bröllopsmöten resten av dagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.