Från soffan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Från soffan

Hej hopp måndag, idag ser jag INTE ut så här:

 

 

Jag ligger nämligen nerbäddad i såna endometriossmärtor och jobbar från sängen och soffan och fick skippa måndagsträningen på stranden – jag AVSKYR att skippa den för då känner jag mig verkligen sjuk men efter att ha gått dubbelvikt ett dygn och varit smått däckad av smärtan igår, eller ja däckad på förmiddagen och domnad på eftermiddagen så lyssnade jag på kroppen och skippade träningen idag och fortsätter vila. Jag har dock en känsla av deprimerat läge just nu men det är en hög med kombinationer tror jag och detta smärtskov kom ovanpå en hög med händelser förra veckan så jag försöker bara vara snäll snäll snäll och jobba från soffan så mycket jag kan.

 

 

Helgen har ändå varit fin, strålande sol och sköna maj är äntligen här så när Rickard kom hem igen i lördags så tog han över det mesta så jag kunde vila, göra försiktig yoga och gå en härlig promenad med min vän här nere på gatan. Barnen hann leka med grannens barn och hade bra flow och även om vindarna var kalla så värmde solen såå skönt. Igår låg jag mest däckad dock, sjukt tråkigt att missa en söndag men sömn, vila och smärtstillande var allt jag  klarade av.

 

 

Charles och Rickard åkte och slog på golvbanan på eftermiddagen men hur gullig var inte denna bilden jag tog i lördags på killarna efter fortbollsträningen där de satt och spejade på stora planen och filosoferade. Nu får vi snart börja tagga för fotbolls-EM och köra Sverigetröjan istället tror jag.

 

 

Jag hann vattna lite i lugn och ro igårkväll iaf, alla rabatterna börjar fyllas på med ny, fin jord istället för den grådassiga och blommorna syns mer och mer så varje kväll går jag en runda i trädgården och försöker ta in allt nytt som växt under dagen. Små gröna löv här och visst är väl pionens skott lite högre där? Den bästa mindfulnessen jag vet.

 

 

Tulpanlökarna har hamnat tokigt dock, haha. Denna rabatten grävdes större i höstas och då flyttades en del saker runt så då hamnade väl tulpanlökarna fel, ska plocka in några i vas tror jag. Och i höst ska jag köpa ääännu fler, vill ha ett hav av tulpaner på våren nästa vår!

Hoppas ni haft en fin valborgshelg och att ni har en mjuk, smärtfri start på veckan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Så jobbigt med så ont, när man vill så mycket men inte kan. Känner igen känslan, hoppas det vänder 💙