Johanna Kajson

Okändas inspirerande drömbröllop

 

Idag släpps podden med två okända brudar som berättar om planeringen och genomförandet av sina bröllop och jag har fått äran att visa upp lite bilder från bröllopen de berättar om i dagens avsnitt här.

 

Först ut – Caroline som gifte sig med sin Christian i maj 2017 i Tuve Kyrka utanför Göteborg. Caroline berättar i podden hur det gick till när bilen ni ser nedan gick sönder precis innan vigseln, hur jakten på lokalen gick till och hur hon hade bestämt sig för ljusa, dova blommor men helt plötsligt vände om HELT till färgstarka blommor. Jag frågade henne om hon är färgstark och vad svaret blev får ni höra i podden…

 

 

Allt om first look och valet av brudbuketten kan du höra i podden!

 

 

De var bara deras nära och kära som sjöng under vigseln och det lät så oerhört personligt, tänk vilken lyx att känna folk som kan uppträda i kyrkan! Att hjälpas åt att skapa allt från blommor till dukning – allt det hör vi om i podden….

 

 

Vill du vet hur de sydde grå dukar till en billig peng? Jajamen – det bjussas det också på i podden såklart!

 

 

Tack Caroline för att du gästade och berättade om ert drömbröllop!

 

Sen hade vi Daniella som gästade och berättade om sitt bröllop med sin Pierre…

 

 

Och vi får höra allt om hu de valde sitt unika location och hur de fick till ett pampigt bröllop med en rimlig budget tack vare mycket hjälp av nära och kära och mycket smarta idéer som Daniella berättar om…

 

 

 

Nej men snälla?! En parantes här är att jag MÅSTE nog hänga upp krukor med pelargonior i sommar! Kanske både här och i Borstahusen där det hade passa ännu bättre?

 

Jag älskar ju när man rör sig mellan olika miljöer som sätter känslan och det gjorde verkligen dessa på sitt bröllop, allt om valet av växthuset som använts till en tomatodling som blev deras bröllopslokal till hur de pyntade och dukade hör du i podden…

 

 

Det är så mycket personliga detaljer och roliga sekvenser som de hade tänkt ut – som att Daniella var den som körde flakmoppen när de gled in till brudskålen. Love it!

 

 

Och här är alltså då den mäktiga lokalen som de med enkla budgetknep fick till att skapa så oehört lyxigt och härlig och varm och personlig! In och lyssna på dagens avsnitt så får ni höra alla tips!

 

Alla bilderna från båda bröllopen är tagna av fotografen Linn Carlsson.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Åh vilka fantastiska bröllop och fantastiskt poddavsnitt 😍 vill bara se mer bilder och höra mera!