Johanna Kajson

Flyttar hemifrån…

 

Godkväll från mammas och pappas soffa där jag parkerat mig efter att ha nattat barnen här för vi packade väskan och bestämde oss för att sova över här idag när Rickard skulle vara iväg fram till lördag. Imorgon sover vi nog hemma men idag var Charles helt inställd på onsdagsmys här så det fick det bli!

 

Och dagen har gått i ett, men först ut – kolla mina dahlior nu!! Snart dags att plantera ut dem ju, bör vara säkert från frost här nere nu så det får bli ett helgprojekt tror jag… Jag har ju lika många till men de har inte kommit upp riktigt så här mycket än- ska göra ett helt hav vita dahlior i stora rabatten tänkte jag….

 

 

Vi hann lägga fresh jord på rabatten på framsidan iaf, här nere är liksom jorden grådassig av sanden hela tiden så rabatterna ser lätt  tråkiga ut om man inte fyller upp med fin jord eller barkmull som jag kaanske klurar på också…  Vad har vi mer gjort… Jo barnen tvättade sista hörnet av staketet – nar är halva verandan gjord i omgångar ihop med dem vilket känns mysigt.

 

 

Vi har ritat såklart och ätit bananpannkakor till lunch… Och så har jag och Charles badat varmt här hemma i spabadet vilket var såå skönt för kroppen.

 

 

Så nu hoppas vi på en skön natts sömn, jag ska försöka tömma mailen lite snabbt och sen somna i tid bredvid August som är den som vabbas… Han hostar otroligt rossligt och jag köpte faktiskt ett snabbtest corona till mig igår efter att ha fått för mig att jag hade känningar i halsen men det var negativt vilket var skönt att veta inför att jag hade planerat att spendera denna lilla hemestern med mamma och pappa.

 

Nu ska det tydligen regna i två dygn så vi får väl se vad vi hittar på då. Kanske bakar något?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Min 2,5åring hade också rosslig hosta som inte ville ge sig. Fick tips från apoteket om flytande bisolvon med jordgubbssmak samt inte dricka mjölk eller äta banan! Gick över ganska fort för oss iaf 🙂 Då hade vi först kört Bromhex ett antal dagar utan framsteg alls!
    Kram