Johanna Kajson

Sand överallt

 

Konstpaus för ett intensivt dygn minst sagt…

 

 

Jag kan inte berätta om de utmanande sakerna jag går igenom just nu men livet är lite utmanande bakom kulisserna minst sagt och jag gör mitt bästa för att navigera genom allt. En grej som är härligt är iaf att det luktar pioner här hemma… Det och lövkoja är ju såå ljuvligt så jag vill åka och köpa ännu fler och fylla upp hela hemmet, haha.

 

 

Här har jag börjat mina morgnar nu, vabbar vidare August som fick tillbaka febern en sväng och igår ville Charles också stanna hemma vilket han fick göra. Det är ju sista chansen nu inför skolplikten vilket vi pratat mycket om och vi pratade faktiskt i fredags om att ta en dag i månaden och göra något bara han och jag för att passa på inför skolstarten. Han ville dock att August också skulle vara med såklart, finaste storebror…

 

 

Vi var nere på stranden och grävde och byggde igår och annars var det en dag där vi mest lekte inomhus faktiskt. Vindarna har varit så iskalla här nere i Skåne så man har inte orkat stå och frysa någonstans – nu vill man bara ha vår och någonstans vägrar jag ta på mig pälsen igen liksom. Så då är jag hellre inomhus än ute och fryser i för tunn jacka.

 

 

Jag tog en stund och djupandades på stranden medan barnen grävde och det fungerade förvånansvärt bra. Det är helt klart bättre när jag går undan och ligger ner i sängen och gör det själv på dagtid men ändå – helt okej. Kände tacksamhet över allt jag faktiskt har och fokuserade en stund på det istället för allt som känns utmanande, jobbigt ,skavigt och läskigt. Och det fungerade som en mjuk bomullsfilt runt mig att tänka på att jag är relativt frisk, att jag har fantastiska barn och en ljuvlig man och en fin och trygg familj och goda vänner som tycker om mig för den jag är. Det kändes tryggt och fint en stund.

 

 

Ja… Vi har alltid denna fina, kritvita sanden exakt överallt från och med nu till oktober typ, haha. Den är så finkornig så den sätter sig precis överallt men jag älskar den. Mjuk och ljuvlig, som en kram den med.

 

Idag är Charles på förskolan, han sov ut och åt frukost hemma och sen åkte han dit och August har lekt en liten sväng med mormor och morfar medan jag hade ett coachingsamtal. Men nu ska han hämtas igen och jag hoppas på en ljuvlig utomhuseftermiddag för fåglarna kvittrar och solen skiner och idag verkar vinden ha lugnat ner sig.

 

Ta hand om er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.