Johanna Kajson

Livebröllopsplanering med Hanna Pee

 

Godmorgon torsdag och godmorgon en rykande färskt podd med fantastiska Hanna Pee som är en så härlig tjej så jag trillade av stolen flera gånger under inspelningen. Dessutom hade hon inte kommit så långt i bröllopsplaneringen vilket gjorde att det blev som en livebröllopsplanering rakt in i mikrofonen som nu släpps som ett poddavsnitt. ÄLSKAR detta avsnittet som ni kan lyssna på här.

 

 

Titta, jag fotade av min systers brudbukett som jag gjorde till henne som numera hänger i deras lägenhet torkad. Jag hade ju en helt vit brudbukett så den blev inte så fin torkad, både denna och min vän Neas är såå fina för de var fulla av färg och liv så att dem hänger i deras hem är sån ära. Undra om jag kommer orka göra min egen brudbukett nästa år eller om jag bara överlåter allt till experterna? Jag är sugen på att verkligen vara ledig och slippa göra någonting och köpa in alla tjänster, haha. Får väl se vad budgeten räcker till, jag har ju fullt med andra bröllop innan och efter vårt datum så jag vill absolut inte att något ska kännas stressig under sista veckorna innan… Så nja, det blir kanske någon annan som gör buketten då va?

 

 

Så här såg min ut då. Jag var SÅÅ nöjd, låånga stjälkar som klistrades på och en rund fluffig med INGET grönt och mycket doft precis så som jag ville ha den där och då… Idag tänker jag annorlunda såklart, man utvecklas och förändras och oavsett om man tror det eller ej så går man i trender när man gifter sig – jag gifter mig mitt bland de kungliga bröllopen där kronprinsessans bröllop var fyllt med vita blommor och precis som många andra så var det myyycket vita brudbuketter där efter och den där klassiska gröna manchetten runt försvann. Några år senare kom de pastelliga och sen de vilda större och nu ser vi mycket färg. Kul med förändringen när man jobbar i branschen ju!

 

Här är syrrans, fotat av Lisa Wikstrand. Med solros och massa nejlikor för det var mamma med min morfar på nejlikaodlingar och det hr hon alltid berättat om och de påminner om barndom och sen en blå afrikas lilja för det hade mamma i sin bukett och det är en sån enkel liten fin homage tycker jag… och fresia för det hade jag. Idag hade jag fluffat upp den mer vilt och mer mer grönt.

 

 

Neas brudbukett fotad av So Lovely fylld med pioner och strandveronika och massa grönska och vaxblommor och allt möjligt. Det är den senaste i skaran jag fått äran att göra. Blir alltid så otroligt nervös när jag ska göra brudbuketter för jag vill att bruden ska känna att den är heeelt perfekt liksom, allt hon drömt om.

 

Henriettes bukett fotat av Sandra Wiliamsson – också en vild härlig med grönska och annorlunda färger vilket var kul men svårt.

 

Sandras fotat av Dayfotografi, en pastelligt men hängande grönska var beställt

 

Nog om det – lyssna på dagens avsnitt av Drömbröllop med Johann och gäster helt enkelt:

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.