Johanna Kajson

Bröllopsinspiration

I annonssamarbete med Åhléns

Jag har tipsat på instagram men jag ska såklart tipsa er här med om ett SÅ inspirerande program för er bröllopssugna som sändes förra veckan men som fortfarande kan ser när som helst som det passar dig  – jag pratar såklart om Åhléns liveshopping med Ida Sjöstedt på plats som ni kan se här.

Det är 10 år sedan jag såg Ida Sjöstedts magiska tylldrömmar för första gången på catwalken och jag minns det som det var igår…. När bilderna dök upp på de helt otroliga brudklänningarna med spets och tyll och Ida som då inte hade någon som helst aning om att detta skulle vara starten på att bli bröllopsklänningsdrottningen av tyll och spets i Sverige när hon stod och vinkade efteråt. Hon hade bara gjort dem för catwalken men resten är ju historia och ni kan höra i poddavsnittet med Emma Unckel om hennes minne från precis den där sekunden som hon såg tylldrömklänningarna!

 

 

Numera gör ju Ida Sjöstedt tack och lov brudkollektioner och syr inte bara upp till prinsessor och andra brudar och jag är SÅ glad att kunna få berätta för er att man kan köpa dem på Åhléns som enda stället utöver de ”traditionella” bröllopsklänningsbutikerna! HUR vacker är denna ovanför?? Jag har ju börjat spana lite på vad jag vill ha för look nästa år och jag älskade liveshoppingen och alla tipsen Ida gav på hur man kan styla de olika delarna både på bröllopet men också efter – många är tvådelade och det är både skönt och praktiskt men även ett hållbarhetstänk bakom. Då kan du ju använda toppen för sig och kjolen för sig i framtiden med, briljant koncept.

 

 

Eller som här – ta från olika delar av kollektionen och mixmatcha. SÅ himla snyggt, de pratar med om detta i liveshoppingen och där är direktlänkar till allt de tipsar om såklart. Dessutom kan du boka att prova klänningarna på Åhléns City i Stockholm och kan du inte vara på plats fysiskt kan du boka ett digitalt möte med deras personal shopping avdelning som visar dig runt och ger tips och råd. Läs mer om personal shopping upplevelsen med bröllopskonsultationen här.

 

 

Något Ida pratar om i liveshoppingen är vikten av att känna sig BEKVÄM när man ska gifta sig, det älskar jag! Hon tycker att man ska kunna ha roligt och känna sig vacker i klänningen och att man ska kunna kramas, sitta, dansa och verkligen var sig själv i klänningen och det älskar jag! Och såklart visar hon upp så många klänningar som möjligt på modeller och berättar om spetsen, arbetet bakom och sin inspiration framåt – jag tycker verkligen ni ska kika in här på liveshoppingen och inspireras.

 

 

Okej, om du hade fått välja en av mina favoritklänningar som jag visar här i inlägget, vilken skulle du valt då? Jag ÄLSKAR ju Idas sätt att skapa med tyll  så den första är verkligen något av en favorit  men även den andra, hrmm. Får nog boka en sån där personal shoppingupplevelse och få lite hjälp i bröllopsdjungeln.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.