Johanna Kajson

Barbent

Innehåller annonslänkar

 

Hej och glad lördag – jag ska strax kliva på yogamattan och har redan hunnit bada i badkaret TVÅ gånger idag, haha. Först med August imorse när Charles och Rickard var iväg på fotbollsträningen och sen när storebror kom hem så ville han också bada med mig så det var bara att hoppa i igen.

 

Vi ska snart gå till vår restaurang här nere på stranden ( Strandtugg) utan barnen och äta en sen lunch medan de leker med mamma och pappa, vi har verkligen kommit igång med små stunder tillsammans bara vi efter att jag bokade in Weinbergs. SÅ härligt att få in den typen av energi igen och att få paus från att laga mat emellanåt, haha. Eftersom vi båda jobbat hemma ett år nu (minns ni när jag skrev om hur Rickard hade möten hemma utan hörlurar i början, DET löste vi till slut iaf, haha) så har jag ordnat så mycket små luncher hit och middagar dit och tycker det är det lyxigaste ever att få restaurangmat serverad.

Hur som – jag har spejat tre lördagstips till er på sånt som ni alltid fråga mig var jag köpt och som vanligt med rejäla rabatter för det är extra härligt att fånga dem på fynd – denna svarta skjortan har jag barbent på sommaren och jag får ALLTID frågor om den, snygg året runt som här med stövlar med men alltså svart på sommaren i skjortform ÄR så snyggt!

 

 

PASSAR PÅ för den lär ta slut snabbt, kika här – 54% rabatt från Cos på Afound.

 

 

Barnskor inför våren är det dags att klicka hem och Afound kör dunderkampanj, dessa från Nike var ju så coola och jag gillar nätta vårskor som funkar på förskolan och hemma på helgen.

 

 

Okej jag älskar såna här tröjor, ni vet ju det men denna på 25% måste jag bara tipsa om!!  SÅÅ snygg, kika närmre på den säger jag bara..

 

Det var mina lördags span – vill ni att jag ska speja efter något annat så hojta!

Ha en ljuvlig lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.