Johanna Kajson

Första gången med en omelett som lyckas

Hej och godmorgon från en påskpeppig Johanna, idag ska jag och barnen ta fram påskpyntet efter förskolan bestämde jag så idag klädde jag mig i rosa glitterstrumpor och lila dress minsann.

Och mitt te i Cink-muggen. Imorse luktade kaffet sååå gott dock får jag erkänna, det har sällan luktat alls sen jag slutade med det men imorse snappade min hjärna upp det och kände sånt sug!! Men jag håller ut, dricker mitt Pau D’arco te (hur kul att jag kallat det Pac Darco, haha. Jaja, samma samma, ni fattar!) och tänker att efter nästa tunganalys som är om en vecka kanske jag kan ta en kopp koffeinfritt kaffe ibland, vi får se.

Orimligt stolt igåreftermiddag när jag lyckades med min första omelett någonsin, haha. Har ALDRIG lyckats med denna rätt innan men ju mer man är i köket desto mer lossnar det ju. Förkokta potatisar som kylts ner i kylen så fibrerna blir fiber och inte sockerliknande mat och så en massa grönsaker. Smarr!

Det hörs högtryckstvättar omkring oss hela dagarna nu och jag vill också börjat tvätta av däck och bord… men det får bli i helgen, många av våra grannar är pensionärer så de har tid att hålla på i trädgårdarna hela veckorna och jag känner alltid att jag hamnar lite efter – men det är ju inte så konstigt. Vi jobbar ju och har två små barn, haha. Men i helgen – då hoppas jag på sol så vi kan göra en insats här…

Nej nu – första mötet för dagen! Ha en fin tisdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.