Det syns ju inte – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Det syns ju inte

Här står jag och blåser ut luft så man ser röken och försökte fota det men det syns ju INGENTING, haha. Så det blev ju bara ett tokigt foto från lilla gäststugan.

 

 

Jag har skola idag igen, sista för denna omgången och det var en så himla fin dag igår så jag ser fram emot dagen idag igen. Alla nya klasskompisar var så härliga och det var bra konkret övning på coaching igår som alltid.

 

Just nu klurar jag på om jag skulle kunna göra om här ute och få in två fåtöljer och bädda upp sängen som en slags soffa med överkast och stora kuddar i framtiden och i så fall ta emot klienter här när pandemin är över. Det känns något tajt tyvärr och sängen vill jag inte göra mig av med för det är viktigt för oss att gästerna bor bra här ute när de kommer på besök och nu har vi ju dessutom ett skrivbord här också. Nej jag kanske får kika på att hyra kontor en dag i veckan för mottagning istället isf, hrmm. men det blir ju så opersonligt tänker jag? Jag vill ju tända en massa ljus och göra det fluffigt, tryggt och mysigt för klienterna som kliver in. Tåls att tänka på MEN det är ju ett år bort eller så eftersom pandemin verkar pågå ett bra tag till så jag kan klura vidare i lugn och ro.

 

 

Så länge är jag glad att man kan jobba digitalt, att köra coachsamtal över facetime funkar faktiskt otroligt bra, bättre än väntat och jag upplever att klienten får ut samma sak även om jag är en peopleperson som gärna hade suttit i samma rum vid vissa övningar.

Hur som – det blir en intensiv men spännande dag här ute i stugan. Hoppas ni har en fin onsdag ocskå!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Kan sängskåp vara ett alternativ? Alltså att man fäller upp sängen på väggen bakom en vacker, mysig gardin? I så fall kan man ha fåtöljer och något lite bord som man får maka åt sidan de nätter man har gäster ☺️