Våren är hääär (eller ja – för-våren iaf) – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Våren är hääär (eller ja – för-våren iaf)

 

Men godmorgon måndag hörren!! I Skåne har våren kommit, solen värmer, fåglarna kvittrar och ur jorden tittar små gröna knoppar fram som nog ska bli pärlhyacinter, tulpaner och vårhyactinter. NU BÖRJAR DET skriker hela min högsensitiva kropp som inte tyckt mörkret och vintern varit jobbig men som tydligen ändå blir sådär extremt energifylld av vår och ljus igen.

 

 

Igår hade vi söndagsmiddag, söndagsfotbollsmatch, söndagshinderbana och sen finns det en liiiten biograf här som inte är Filmstadens som vi kunde hyra för att gå på bio helt ensamma. ÅH som man saknat vanliga saker att göra med barnen. Jag saknar att ta med dem i mataffären och handla tillsammans också. Och åka på utflykter men detta var ju en briljant slump att jag kom på det på morgonen när Charles såg reklamen för Trolls2 – att visst tusan kunde man gå på bio i vår lilla stad nu och vara ensamma? Det blev en så mysig stund med Alex, Donna och Charles och en massa popcorn och efteråt var både jag och Charles heelt slut och jag insåg hur extremt mycket färg, ljud, smått läskig känsla av “den onda” och all spänning innan som dränerade oss HSP-människor Men mer om det i ett annat inlägg tror jag, många som önskat höra mer om att vara HSP-föräldrer eller misstänka att man har ett högsensitivt barn.

 

 

August däremot är har inte alls samma personlighetsdrag av det här känsliga och inkännande. Så intressant att följa dem och deras utveckling, Vi har varit på stranden en sväng också i helgen såklart. Och i lördags bestämde jag mig för att ta min fina jacka när jag skulle träffa syrran för att den kommer ju aldrig användas annars, haha. Det blev inga AWs och härliga dejtnights i denna och den är inte lekvänlig på stranden direkt, så nu fick jag ha den i lördags.

 

 

Nu ska jag njuta av en måndag på jobbet med fåglar som kvittrar utanför, kanske gå en lunchpromenad med en podd i öronen.

 

 

Välkommen  för-våren!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.