Johanna Kajson

BREAKING NEWS!!! Det blir en…

 

Jag är SÅÅÅ GLAD att få berätta för er under denna härliga bröllopstemavecka ATT PODDEN KOMMER TILLBAKA!!! Hurraa!!! Säsong 4 släpps i slutet av mars och vi ska bjuda er på 7 magiska avsnitt vilket jag ser så otroligt mycket fram emot!

Så – det var såklart pressbilderna för podden vi tog förra veckan och här har vi årets härliga poddbild för Drömbröllops med Johanna och gäster!

 

 

Vi har planerat för säsongen sedan i höstas och har fantastiska gäster MEN det kommer ÄNTLIGEN bli ett avsnitt som ni alla efterfrågat sååå himla länge – ett avsnitt med en ”vanlig” brud eller brudgum som har gift sig och ska få dela med sig av sitt bröllop inom en lite mer ”vanlig” budget – MEN vi har även gäster som är ”kända” som haft lite mindre bröllop så jag tror denna säsongen är något ni verkligen längtat efter!!

Och vet ni vad? NI ska få tipsa om vem denna ”vanliga” bruden eller brudgummen som ska få berätta om sitt bröllop i en intervju med mig i podden blir. Sök själv eller tipsa om en vän, syster, bror eller ja – vem som helst vars bröllop ni tror skulle vara inspirerande för blivande brudpar att lyssna till!!

Maila info@greatweddings.se och berätta om bröllopet och vad ni skulle vilja förmedla och inspirera kring  bröllopet så kommer vi hitta en gäst som kan passa alla era önskemål de senaste säsongerna – och det ska bli SÅ spännande att få intervjua någon av er!!

 

Och hur såg det ut bakom kulisserna när vi fotade? Så här, So Lovely som fotade årets poddbild är FANTASTISK, åh ni som bor i Skåne måste boka henna för familje eller nyföddfotografering – ja eller pressbilder såklart. Vi hade SÅ roligt.

 

 

Medan ni klurar på vem som ska få gästa podden och jag spelar in de sista avsnitten med de bokade hemliga gästerna så kan ni ju lyssna in på de gamla som detta med Säker Stil eller detta med Petra Tungården eller detta om hur man håller bröllopstal med Elaine Eksvärd – SÅ bra tipsavsnitt! Några andra favoriter är ju detta med Melina Criborn som är mästaren av bröllopsplanering och som precis släppt en magisk bröllopsklänning -dundertips eller detta med Sanna Guidetti som gästat hela TVÅ gånger och önskades som gäst igen, haha. Fint men nu har vi frågat ut henne så mycket vi bara kan så ni får gärna tipsa om andra. Rebecca Stella, Frida Fahrman och Maja Nilsson Lindelöf och mååånga andra har gästat så se till att lyssna in på alla avsnitt och framförallt frågeavsnitten så är ni fullmatade inför premiären av säsong 4.

 

 

Är ni lika peppade som jag?

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.