Coach Kajson och mandala – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Coach Kajson och mandala

Godmorgon från coach Kajson, eller soon to be iaf! Coach är jag redan men diplomerad professionell coach hoppas jag på att bli 12 mars när vi ska göra vårt sluttest, nu börjar alla sista pusselbitar verkligen falla på plats och jag älskar både utbildningen och mina nya kunskaper!!! Och att få öva på mina 3 klienter är så otroligt viktigt och lärorikt, att verkligen göra referenscase utan att ta betalt och se till att jag känner mig 100% trygg i yrket, jag har sån enorm respekt för yrket och precis som jag brukar säga om yrket som bröllopskoordinator så är det inget man bara kan kasta ur sig att man kan och är och ta betalt för på feeling. Att ha betalande kunder – i vilket yrke som helst egentligen är så otroligt stort och jag har största respekt för att mina kunder, oavsett om det är brudpar, elever i Great Weddings Academy, samarbetspartners till podden eller bloggen eller om jag fått ett uppdrag att vara moderator – att de ska känna sig 100% trygga med att veta att jag KAN det yrket och den tjänsten de betalar för – att jag har erfarenhet och engagemang och respekt för det.

 

 

Idag är det skoldag hela dagen igen och det är otroligt intensiv och man måste vara 110% fokuserad från start till mål, alla är helt slut men så upprymda alltid när vi slutar vid 17 för dels lär vi oss massor med nya saker och tekniker, dels övar vi otroligt mycket på att coacha klienter och att se personen framför sig “klicka i” olika saker från sitt liv och verkligen få nya aha-upplevelser ger sån enorm kraft och kräver total närvaro på ett sätt som samlar upp all energi man har i sig och i hela rummet, haha. Fantastiskt mäktigt. Och sen blir vi coachade själva och även där snurrar tankarna igång, igår bröt jag ihop framför hela klassen när de stafettcoachade mig (att alla ställer frågor samtidigt) för det var så effektiva verktyg i det jag ville bli coachad i – mitt bolag. Otroligt.

 

 

Vädret var ju sagolikt igår så på en av rasterna gick jag en liten promenad på en kvart och tog in solen, ljuset, havet och naturen. Jag har lärt mig att inte småjobba i mailen på rasterna på skoldagarna för det orkar jag inte med – fullt fokus på skolan som om man var i skolvbänken på plats och “rasterna” som är tar jag till att tanka på frisk luft, fika och vila huvudet liksom.

 

 

Och på kvällarna fortsätter jag göra det här, världens bästa grej för att stänga av hjärnan och vara pretentiös måste jag säga. Måla lite hit och dit, lite fel färger och inse att det inte passade ihop men det inte är hela världen… Måla lite utanför… Bli avbruten och inte bli klar… Och måla och dutta lite till.

 

 

Jag har gjort klart två, eller tre egentligen sen jag fick den på julafton. Den första målade jag med vanliga pennor för barnen satt bredvid och August ska inte måla med dessa, haha så den har inte samma mäktiga effekt:

 

 

Och var inte lika kul att göra heller faktiskt. Mandala med större mönster – det är verkligen mitt tips! Så det inte blir FÖR pilligt, det tycker inte jag är kul, jag vill inte behöva vara SÅ noggrann. Jag vill kunna dutta och måla lite framför TVn också liksom.

 

 

Det var det – nu SKOLDAG!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helén

  Mandala böckerna finns på Amazon, Bokus och Aldribis. Jag kan varmt rekommendera detta. Jag har hållt på i 5 år nu och det är verkligen avkopplande. Jag brukar kika tex på Bokus på en jag eventuellt vill ha. Sedan går jag till amazon för de brukar ha samma böcker till billigare pris samt att man ofta kan kika på ett ungefär vad det är för bilder i böckerna

 2. Asa

  Sa spännande med coachutbildning!
  Googlade lite men hittar inte hur ofta ni har “skola”? Har ni sedan hemuppgifter pa det?

   1. Sofia

    Kan du visa framsidan av boken? Ser att det finns lite olika på Adlibris t ex. Är också intresserad av att testa detta.