Snö och julgran – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Snö och julgran

Godmorgon från SNÖÖÖÖN, herregud det var så pirrigt att se flingorna falla igårkväll och aldrig trodde jag väl att det skulle vara det minsta vitt imorse. Men jodå, miiiiiinsta vitt var det men det räckte för att vi alla skulle skrika SNÖÖÖÖÖ!!

Vi ser ju typ aldrig snö här längst ner i Skåne längre… när jag var liten så fanns det vinter också snö men det har det inte funnits sen vi flyttade ner för 4 år sen, en vecka hade vi snö första året men inte sen dess…

Idag är skoldag för mig, hurra! Så jag har precis lämnat Charles i förskolan och August som ju blev lite snorig i fredags men har varit pigg som en lärka får stanna hemma idag och imorgon med så han är helt symptomfri i två dagar. Han sov utan att vara täppt inatt och vaknade utan snor imorse så det blir nog en lekfull vabbdag för Rickard och August idag när jag ska placera mig ute i lilla stugan och gå min coachutbildning.

I lördags var ju vädret så här magiskt! Strålande som, iskallt och vindstilla så då var vi ute på skräpjakt på stranden och lilla skogen efter Charles fotbollsskola. Magiskt minst sagt!

Vi fyllde en påse med skräp och hittade allt ifrån metall till glas och plast, usch. Sen dök påsarna med belöning upp till barnen med lörsagsgottis. Succé!

Och igår fick en gran flytta in minsann, en liten i väntan på stora.. jag brukar ju köpa en med rötter på kruka först som får stå inne tills vi köper stora som gärna får vara fin fram till nyår i år när vi ska hemma så länge, i vanliga fall så åker vi ju 25e till Småland men det får vi se hur det blir med det. Så nu fick en liten flytta in så länge och den får flytta ut sen.

Så gullig i min farfars gamla korg och barnen som klädde den med mig igår, ni vet när det ska hänga flera saker på en gren? Klassikern ju! Men såå mysigt!

Nu – skola! Ha en fin måndag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.