Hon förtjänar hela himlen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Hon förtjänar hela himlen

OBS – TRIGGERVARNING AV VÅLD MOT KVINNOR, det är inga obehagliga bilder men man blir berörd så vill du inte läsa men ändå bidra – Swisha valfri summa till 123 620 71 95. Alla pengar går oavkortat till kvinnorättsorganisationen Kvinna till Kvinna för försvara kvinnors mänskliga rättigheter.

 

“Hon är inte nåt man har.

Hon är nån man ska förtjäna.”

 

 

”Jag ska försvara henne om jag kan

För hon förtjänar hela himmelen

Och en mycket bättre man”

-Lisa Ekdahl

 

Foto Maria Broström för kampajen #honförtjänrahelahimlen 

 

Jag såg denna kampanjfilmen imorse som är för KvinnatillKvinna och för att stoppa mäns våld mot kvinnor och för att hjälpa kvinnor lämna och kunna börja om. Att vara trygga. Att gå och bli fri. SÅ OTROLIGT VIKTIG KAMPANJ med andra ord så nu har jag läst på, jag har skänkt pengar privat och mitt bolag har skänkt pengar och nu vill jag dela med mig av kampanjen här till er, snälla skänk en slant.

 

Swisha valfri summa till 123 620 71 95. Alla pengar går oavkortat till kvinnorättsorganisationen Kvinna till Kvinna.

Foto Maria Broström för kampajen #honförtjänrahelahimlen 

 

Din gåva är viktig.

Genom att stödja Kvinna till Kvinnas arbete är du med och bidrar till att kvinnor i över 20 länder får en tryggare framtid. Du gör det möjligt för oss att förebygga våld mot kvinnor och se till att kvinnor som utsatts för våld får hjälp.

» Juridisk hjälp och kunskap om sina rättigheter
» Skydd och psykologiskt stöd
» Yrkesutbildning och möjlighet att försörja sig

 

“Vi som kan och orkar får aldrig sluta kämpa för att försvara dem som i stunden inte klarar det själva.”

 

Trots att alla människor har rätt att bestämma över sin egen kropp och att inte utsättas för diskriminering eller våld, blir kvinnors mänskliga rättigheter kränkta varje dag.  Lyckligtvis går människor världen över samman för att stärka kvinnors rättigheter. Du kan vara med och stödja dem.

 

 

 

Vi får aldrig acceptera att 1 av 3 kvinnor utsätts för våld eller sexuellt våld under sina liv.

För många kvinnor världen över är hemmet den allra farligaste platsen. En överväldigande majoritet av våld mot kvinnor sker i närstående relationer. Coronavirusets framfart  gör att många just nu tvingas vara hemma på heltid. Jobb, skolor och andra platser som fungerat som tillflyktsort är i många länder helt plötsligt inte tillgängliga. Nu blir istället den våldsutsatta isolerad med sin förövare. Vi får aldrig acceptera våldet som sker bakom stängda dörrar. Nu, mer än någonsin måste vi stå upp för det kvinnor som blir utsatta. Tillsammans kan vi förändra livet för kvinnor runt om i världen.
Så, vi börjar morgonen där. Vi hörs senare för mer vanligt och mysigt julblogginlägg och ett tips ni frågat efter men detta var för viktigt för att inte orka lyfta nu när det lanserades. <3. Tack till Maria Broström och Frida Jonsvens som tagit fram kampanjen och orkar driva den.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.