Om jag hade en dotter… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Om jag hade en dotter…

Innehåller annonslänkar

 

OJ OJ OJ – ni verkade gilla julklapsptipsen, detta settet är ju något inspirerat av SKIMS och Kim men istället bättre pris och från HM och det hade syrran köpt hem och det såg såå mysigt ut så jag klurar på att unna mig ett – kanske ett julklappstips till en syster eller vän eller till din egen önskelista?

 

 

Man vill ju helst få det den 23e dock att mysa runt i, haha. Hade jag haft en dotter hade jag LÄTT köpt denna klänningen till julfirandets festligheter , såg en av Charles kompisar ha den i somras och har älskat den sen dess så den funkar ju året om, HUR FIN?!  Och den fanns i den perfekt klarrröda till julafton om man hellre kör på rött.

 

 

Själv kikade jag på denna tröjan till killarna inför julafton… Vi har ju kört vit skjorta och sammetskavajen i grönt och rött men de orkar inte ha kavajen så länge även om de är supersköna och då blir det liksom bara en vit skjorta år efter år så denna tyckte jag var fin med en skjorta under. Fanns hur många som helst av såna här att välja bland här.

 

 

Detta settet var ju urfint om man vill ha en liten grå tomtenisse eller mjukare men ändå finare sett på barnen, man älskar ju HM för detta kostade 299kr.

 

 

Eller denna för er som har mindre barn, åh jag hade köpt den nu och haft varenda dag på i hela december, haha. SÅÅ fin. Fanns i grått med:

 

 

 

Julklappstips till er som också hade fotbollsgalningar till barn,  denna tröjan var så fin med ränderna på armarna ju och vändbara paljetter som barnen älskar och tycker är coolt:

 

 

 

Det var lite av vad jag kom över idag på HM när jag spejade.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Ja men det finns ingen som är lika bra som dig på att leta fram tips!!! Jag kan sitta och scrolla förbi samma saker på en hemsida utan att riktigt lägga märkte till dem. Men sen när du slänger ihop inlägg med fina bilder och beskrivningar är det som att få en helt fantastisk katalog med bara massa saker jag tycker är så fina och skulle vilja ha. Kan inte få nog, så bara fortsätt haha 🙂

 2. E

  Min son älskar klänningar och paljetter så jag klickade hem klänningen.. så fin, tack för tipset (även om han inte är tjej)

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh vad härligt!! Jag försökte med klänningar till C också och han köpte en och hade den 2 veckor när han var 3 och sen dess har han inte velat, men vi har alltid visat både klänningar och byxor för honom och A så det är inte att det är för att det är söner utan för att de inte vill helt enkelt – kanske uttryckte mig klumpigt där. Men den är SÅ fin – bra köp!